MADABOUT OUTDOOR? - BLIV MEDLEM | LOG IND
Kurven er tom

Artikler om Udstyr

Vælg de rigtige vandrebukser

Et par bukser er ikke bare et par bukser. I hvert fald ikke når det kommer til vandrebukser, hvor der er et hav af forskellige typer bukser med forskellige detaljer at vælge imellem. Vi har kigget nærmere på, hvad du bør kigge nærmere på, inden du vælger vandrebukser til turen.

Sådan vasker og imprægnerer du

6 tips til at holde liv i kludene

Tager du hånd om dit elskede udstyr, kan du holde liv i det meget længere, end hvis du blot pakker det i posen eller gemmer det i skabet, når du kommer hjem fra tur. Her er de vigtigte tips til, hvordan du vasker og imprægnerer din beklædning, så den holder så længe som muligt.

Vælg det rigtige fodtøj til vandreturen

+ 15 gode råd til køb af fodtøj

Vandresko eller vandrestøvle? Læder eller nylon? Højt eller lavt skaft? Der er masser af spørgsmål, når det kommer til valg af det rigtige fodtøj til tur. Vi har her samlet en række gode råd til at hjælpe dig på vej.

Tips til køb af din første kajak

Ny kajak til foråret?

Foråret er på vej, og højsæsonen for køb af havkajak er lige om hjørnet. Men hvad skal man vælge? Udvalget af forskellige typer kajakker har aldrig været større, og står man foran sit første kajakkøb, er her en række ting, der er værd at vide og overveje.

Vælg telt til turen

Hvad kan forskellige typer telte? Hvilke telte passer til hvilke eventyr? Og hvad skal du i det hele taget være opmærksom på, når du vælger telt? Læs med her og bliv klædt på til at få det rigtige telt med på tur.

Vælg den rigtige brænder

32 tips og råd til at vælge den rigtige brænder

Gas-, sprit- eller multifuelbrænder? Forskellige typer brændere passer til forskellige typer ture. Læs her hvad der er af fordele og ulemper for hver af typerne, find gode råd om brug af gas og se vores bud på forskellige brændere til forskellige typer ture.

Jakkeguide

Den hårde, den bløde og den virkelig lette.

Dér hænger de på bøjle efter bøjle. På stativ efter stativ. Alle de farverige og lækre jakker. Der er så mange, at det tager pusten fra selv den mest ihærdige. Du har hørt om hardshell og softshell, om vandtæthed og åndbarhed. Her får du en guide til, hvad der er hvad, og hjælp til...

15 råd til en varm nat i soveposen

En sovepose i sig selv er ikke altid nok til at holde dig varm gennem natten. Heldigvis er der mange ting, man kan gøre for at holde varmen. Vi har listet 15 af vores bedste råd op til en varmere nats søvn.

Guide til vedligeholdelse af vandrestøvler

Har du styr på støvlerne?

Opdag Verdens kommer her med et par gode råd til, hvordan du holder dem ved lige under og efter turen.

Vandresokker

En ulden affære

Har du først en gang stået med væskende blodvabler på størrelse med femkroner, ved du, hvor vigtigt det er at bruge de rigtige sokker på vandreturen. Vi har haft fødderne i fem par

Log ind

×
Otara 270 magasin 600px