AK-tur 277x156

ak-magasin 277x156

ak-medlem 277x156

AK-ipad 277x156

Hotspots

Vandring i Jotunheimen

Vandring_i_Jotunheimen_Foto_Martin_Mark_Soerensen.JPGJotunheimen har den højeste koncentration af bjergtoppe over 2000 meter i Nordeuropa og byder på helt fantastiske muligheder for at vandre i smukke landskaber med de grønne enge, jomfruelige skovsøer og gletsjerklædte tinder.

Sognefjorden: Norges paradis for vandring

Jostedalsbreen_Martin_Mark_Soerensen.jpgVandring på isbræer eller over grønne fjelde. Kajak på Europas længste, verdens næstlængste og Norges længste fjord med lodrette fjelde om ørerne. Cykling, klatring, ridning. En uge ved den norske Sognefjorden kan fyldes med utallige aktiviteter.

Weekend-vandring i Norge

Gaustatoppen_Michael_Jacobsen.jpgOmrådet ved Gaustatoppen i det sydlige Norge egner sig perfekt til en weekendtur, når man har lyst til at opleve herlig vandring på smukke bjerge. Og så kan du drikke vin på toppen. Læs guiden nedenfor.

Aktiviteter på Svalbard

svalbard.jpgSvalbard er et sted man tager til for at være fysisk aktiv og med fysisk aktivitet betyder det ikke ligefrem, at man skal være med i det årlige maratonløb. Der er nogle få kulturelle ting på Svalbard, men det er vel mest for at være aktiv i naturen man tager dertil. Og på den front har Svalbard meget at byde på.

Vandretur i Rago Nationalpark

 

rago2.jpgRago Nationalpark og de barske områder omkring. Stedet, hvor en af os havde været to år forinden. Tanken om høje bjerge, udfordringer, solen der glimter i den resterende sne, som ligger efter vinterens kulde, lyse nætter og mange udfordringer. Alt dette var noget, som fik os begge til at drage mod det nordlige Norge. En tur, som viste sig at være ekstrem hård, grænseoverskridende og lærerig. En tur vi aldrig vil glemme.

Klatring i norske Molladalen

Tinder i tågen - topbestigning i Jotunheimen

Planen er at spise morgenmad i Gjendebu og så komme op på fjeldet så hurtigt som muligt. Vi er klar over, at turen over Svartdalspiggan mod Torfinnstindene vil blive lang, og ud af vinduet kan vi se tågen hænge over toppene.

På cykel ved Trollstigen

Partnerlinks

  • Jostedalen Breførarlag
  • Mountain Adventures
  • Breoppleving
  • Kipling Travel
  • Topas Travel
  • Uniwatches
  • Bering Rejser