Magasinet

Martin Strunge

Redaktør - Ansvarlig for online medier og adventureklubben

martin strunge 3Adventureklubben og Opdag Verden har fået en ny mand på holdet. Martin Strunge er opvokset med en skov i baghaven, startede som backpacker som syvårig, han har studeret i Alaska, som han siden har besøgt flere gange og han er i dag en af Danmarks bedst uddannede kanoinstruktører. Mød Martin Strunge, der fremover skal være ansvarlig for Adventureklubben og onlineredaktør på Opdag Verden.

Tore Grønne

Redaktør - Ansvarlig for magasinet

Tore GrønneEn cykel og en flybillet er alt, hvad eventyreren og redaktøren på Opdag Verden, Tore Grønne behøver for at tage på opdagelse i verden. Han har cyklet fra Kina til Danmark og fra Mexico til Argentina. Rejselivet er blevet hans levebrød – en karriere, der til tider byder på fængselsophold og lange afhøringe

Lærke Søndergaard Stewart

OPDAG VERDENS UDSTYRS TESTER

Lærke er 26 år gammel. Hun har været aktiv friluftslivsudøver hele sit liv. Lærke er PhD-studerende i biologi (arktiske planter på Grønland) og er uddannet friluftslivsvejleder fra Norge. Hun har en aktiv hverdag med alt fra vandreture, løbeture, klatring, kano, kajak og sejlads, men elsker også det stille friluftsliv med bålhygge og flotte solnedgange.

Kristian Nykrog

OPDAG VERDENS UDSTYRS TESTER

KristianNykrogKristian er specialist, når det kommer til at orientere sig i fjeldet, og han som en lille dreng juleaften, når et nyt kort foldes ud og detaljerne kan studeres for første gang.

Bo Skov Kristensen

OPDAG VERDENS UDSTYRS TESTER

BilledeBoSkovKristensenBo arbejder til hverdag som højskolelære, hvilket giver ham muligheden for at trække i vandrestøvlerne, uldtrøjen eller tørdragten og teste dette til ugenkendelighed. Han har en forkærlighed for udstyr og funktionalitet, og giver gerne plads i rygsækken eller kajakken til lidt nyt udstyr. Bo har syv års erfaring som havkajakinstruktør og går ikke af vejen for en tur i bølgen blå, når vinden piber, og de danske kyster lokker med store bølger.

Anders Aagard

Opdag Verdens udstyrs tester

AndersAagaardMed sine 20 år og omkring 6000 kilometers vandring i benene er Anders en sand vandringens mand. Han har gennem de seneste 5 år dyrket friluftslivet som sin stærkeste fritidsinteresse. Han higer efter ødemarkens frihed , afskåret fra al civilisation, og vandreskoene er transportmidlet. Han er en udtalt grejnørd og dyrker de amerikanske ultralight-principper i stor stil. Hans rygsæk vejer sjældent over ti kilo. Hans seneste tur var en 4200 kilometer lang vandretur ad Pacific Crest Trail fra Mexico til Canada.