• Patagonia M10 Jacket

  Patagonia M10 Jacket

  Fredag, 31 oktober 2014

  M10 jacket er en rigtig god jakke. Patagonia klarer det evige dilemma om komfort versus vægt rigtig fint, og man får virkelig meget jakke per gram. M10 Jacket er åndbar, komfortabel, og så yder den rigtig god beskyttelse mod regn og rusk. Mange funktioner er sparet væk for simplicitetens og vægtens skyld. Jakkens anvendelsesområde er dog meget bredt. Selvom den er udviklet til klatrere og bjergbestigere, fungerer den rigtig godt til vandring, backpacking og almindelig dagligdagsbrug.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Zegul Arrow Play MV

  Zegul Arrow Play MV

  Lørdag, 25 oktober 2014

  Det kommer ikke som den store overraskelse, at netop Play-modellen af Zegul Arrow-kajakkerne har vundet så meget frem. Selve skrogprofilen er egentligt ens ved de tre modeller som findes, hvorimod den store forskel findes i dækkes udformning. I MV-udgaven fremstår dækket væsentligt mere afrundet og harmonisk sammenlignet med HV-udgaven som er lidt mere kantet og derved aggressiv at se på. Det er faktisk svært at sætte en finger på noget i forhold til Zegul Arrow Play MV, eftersom kvalitet, funktionalitet og pris passer godt sammen. Det her er en kajak, som kan bruges af alle roere, men som også fortjener at blive brugt til det, den er designet til, nemlig leg, manøvrering og bølger.
  10/10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!
 • Haglöfs Roc Legend High GT

  Haglöfs Roc Legend High GT

  Fredag, 24 oktober 2014

  Roc Legend Mid GT er en støvle med en tæt omslutning af foden og en rigtig god støtte. Støvlen formår at kunne lidt af hvert, men er især god til stenrigt underlag. Dog er støvlen lidt for stiv i skaftet i forhold til, at den har givet dårligere komfort end den tiltænkte støtte.
  6/10: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
 • Lundhags Authentic Pant

  Lundhags Authentic Pant

  Tirsdag, 21 oktober 2014

  Lundhags Authentic Pant er en kvalitetsfuld allrounder, der kan holde til alt, hvad du kan finde på at udsætte dem for. Et meget lækkert køb, som du aldrig kommer til at fortryde.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Fizan Compact

  Fizan Compact

  Lørdag, 04 oktober 2014

  Jeg er meget positivt overrasket over de her vandrestave. Man får et par rigtig gode og lette basisvandrestave til en meget fornuftig pris. Så til en bedre balance, mindre belastning for led, til at krydse elve, sætte tarp op eller som nødskinne, så er Fizan Compact helt sikkert en god mulighed.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Helsport Reinsfjell SuperLight 2

  Helsport Reinsfjell SuperLight 2

  Fredag, 03 oktober 2014

  Ultra-letvægtstelt som er perfekt til alt undtaget de skrappeste eventyr. Med en knivspids tilvænning og justering af små detaljer vil dette telt uden tvivl give dig et godt ly, når du er ude på tur.
  8/10: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
 • Fjällräven Sarek Trekking Jacket

  Fjällräven Sarek Trekking Jacket

  Tirsdag, 30 september 2014

  Sarek Trekking Jacket er en anonym slider. Materiale, funktionalitet og især hætten, som giver flere gode muligheder for at føle sig afskærmet for vind og vejr, fungerer rigtig godt. Længden og rummeligheden tilgodeser brugen i skov, når det er råkoldt i de nordiske lande, og man trænger til et hvil. Denne jakke er meget mere, end den giver sig ud for at være.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Häglöfs Mila 20Q

  Häglöfs Mila 20Q

  Torsdag, 25 september 2014

  For 900 kroner får du en simpel rygsæk, der er udviklet til længere dagsture i et flot design. Den er stabil og vandafvisende med stor rummelighed. Med den lille volumen synes jeg rygsækken taler til, at den også snildt kunne bruges til dagligt, hvilket i den grad vil øge alsidighed og brugsflade. Det, der trækker ned her, er hoftebæltet, som med sin stivhed er mere i vejen end til gavn – men jeg har in mente, at rygsækken er designet til trekking. Alsidigheden nedsættes med de to alustænger, da der ikke er mulighed for at komprimere den i en større rygsæk under for eksempel transport.
  5/10: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.
 • Fjällräven Abisko Lightweight 3

  Fjällräven Abisko Lightweight 3

  Torsdag, 25 september 2014

  Jeg synes, man får vanvittig meget telt for pengene: Det er et bomstærkt og super stabilt telt til brug hele året, og samtidig er det enormt let at slå op. Den hysteriske vægtrytter vil nok vælge noget andet, men for alle os andre er det perfekt. Funktionalitet frem for alt, og det kan jeg rigtig godt lide
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Haglöfs Zolo 60

  Haglöfs Zolo 60

  Tirsdag, 16 september 2014

  En god rygsæk, hvor især komforten og materialerne har været en positiv oplevelse. Desværre er der efter min mening en masse mangler i forhold til den klasse af rygsæk og pris. Hvis man vil have mange af de detaljer med, som jeg savner, så fås de i Haglöfs Oxo-serie.
  5/10: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.