• Tierra Ace Pant

  Tierra Ace Pant

  Søndag, 16 marts 2014

  Samlet vurdering 4,5/5. Tierra Ace Pant var desværre ikke kommet sidste vinter, så vi har ikke kunnet teste dem på is-væggen, men de har i vores test vist sig at være rigtig god allround friluftslivsbuks. Lidt ærgerligt med de små lommer, men den høje åndbarhed, slidstyrke og bevægelsesfrihed giver et par rigtig fede bukser.
  4.0/5 (1 stemmer)
 • Petzl Tikkina

  Petzl Tikkina

  Mandag, 10 marts 2014

  Samlet vurdering 4/5 Petzl Tikkina er en meget velfungerende lampe, der i høj grad leverer god kvalitet og høj brugsværdi til en meget god pris. Den er uden tvivl en investering værd. Den er ikke nyskabende og har en smule forbedringspotentiale og får derfor ikke topkarakter.
  4.0/5 (1 stemmer)
 • Hanwag Lunta Lady GTX

  Hanwag Lunta Lady GTX

  Onsdag, 05 marts 2014

  Samlet vurdering: (4,5/5) Man kan sjældent få det hele på én gang. Støvlens grove udseende bærer præg af, at det er en støvleproducent med speciale i vandrestøvler, der har produceret den. Til gengæld får du med Lunta Lady en virkelig let støvle med høj isoleringsgrad, god stabilitet, sikkert (is)greb og komfort med en gummistøvles egenskaber. Og det opfylder altså en ret stor andel af, hvad jeg personligt stiller af krav til et par gode vinterstøvler.
  4.0/5 (1 stemmer)
 • Haglöfs Rando Stretch Hood

  Haglöfs Rando Stretch Hood

  Tirsdag, 04 marts 2014

  Samlet vurdering 4,5/5. Haglöfs har med Rando Stretch Hood lavet et mellemlag, der er meget tæt på topkarakter på baggrund af brugsværdien og lækkerheden. Prisen og udseendet trækker dog en halv stjerne fra, men uden tvivl et rigtig lækkert produkt!
  4.0/5 (1 stemmer)
 • Yeti Cut Down Jacket

  Yeti Cut Down Jacket

  Mandag, 06 januar 2014

  Samlet vurdering: 3,5 stjerner: Yeti Cut jakken er en lækker, lille og let sag, som er et rart og varmt bekendtskab. Men også et dyrt et af slagsen. Derfor bliver det samlet set til 3,5 stjerner herfra.

  3.0/5 (1 stemmer)
 • Primus OmniLite Ti

  Primus OmniLite Ti

  Søndag, 05 januar 2014

  Samlet vurdering: 4,5/5: Den koger super hurtigt, uanset om det er gas, benzin eller petroleum (jeg har dog ikke prøvet fly-fuel, men jeg er sikker på, at forbrændingen ikke bliver mindre effektiv). Eneste minus er prisen, og at man lige skal sætte sig godt ind i kogegrejet, før man kan bruge det, men så har du også en fantastisk brænder, der kører på stort set al slags brændstof, og som du kan bruge under alle forhold.

  4.0/5 (1 stemmer)
 • Petzl Tikka RXP

  Petzl Tikka RXP

  Lørdag, 04 januar 2014

  Samlet vurdering 4/5. Jeg synes, at Petzl Tikka RXP er en fantastisk lækker pandelampe, og den fungerer virkeligt godt, når man har lært den at kende. Desværre ligger den i den dyre ende af skalaen, og det er i virkeligheden mit største kritikpunkt.

  4.0/5 (1 stemmer)
 • Helsport Multiduk

  Helsport Multiduk

  Fredag, 03 januar 2014

  Samlet vurdering (3/5). Jeg havde mine udfordringer med at få tarpen til at stå stabilt og uden folder, uanset hvilken en af opsætningerne jeg valgte. Den skuffer desværre lidt, og jeg synes, den lover for meget. Alligevel er jeg sikker på, at man kan få glæde af multiduken, men det kræver en intensiv brugsperiode, før man er blevet helt venner med den.

  3.0/5 (1 stemmer)
 • Haglöfs Roc Hard Jacket

  Haglöfs Roc Hard Jacket

  Torsdag, 02 januar 2014

  Samlet vurdering: 5 stjerner. Det er den fedeste skaljakke, jeg nogensinde har haft i hænderne, og jeg kan ikke rigtig komme med forslag til forbedringer, så godt gået, Haglöfs.

  5.0/5 (1 stemmer)
 • Fjällräven Singi Loft Jacket

  Fjällräven Singi Loft Jacket

  Fredag, 13 december 2013

  4 stjerner. Fjällräven Singi Loft er en fed arbejdsjakke, der nok skal holde dig varm i vinterfjeldet. Den vil også fungere rigtig godt som hverdagsjakke herhjemme, hvis du giver den en ekstra omgang Greenland Wax – i begge tilfælde får du en funktionel, slidstærk og lækker vinterjakke.

  4.0/5 (1 stemmer)