Fedt Gear og spændende nyheder

Woolpower Kids Full Zip Jacket 400

Kids Full Zip Jacket 400 BlBørnejakken her har en høj krave i dobbelt lag og er fremstillet i materialet Ullfrotté Original, der er udviklet af Woolpowers tekstilteknikere i samarbejde med det svenske forsvar, overlevelseseksperter, forskere og læger. 

SHERPA Nangpala Hooded Down Jacket

Sherpaernes fortrukne

Nangpala-Hooded-Down-JacketProdukterne fra Sherpa er designet af sherpaer fra Nepal, hvor mange af produkterne også bliver produceret. Det, der gør Nangpala Hooded Down Jacket speciel, er dog isoleringsmaterialet, PrimaLoft® Gold Insulation Down Blend.

Camelbak Eddy 0.6 L

VAND VED HÅNDEN

camelbakHer er en praktisk, holdbar drikkedunk, der nemt kan klikkes på en karabin eller dingle på spidsen af en finger. Den brede åbning gør den er nem at fylde – også hvis det er is, der skal stoppes derned – og nem at rengøre. 

Olight ST25 - Fra 1 til 550 lumen med et tryk

Olight-ST25Nogle gange har man brug for blot en smule lys, andre gange skal der fuld knald på. Det tager Olight ST25 højde for, og lygten har således hele fem lysindstillinger – fra én enkelt Lumen til krystalklare 550 Lumens. 

Bergans M Storen - Allround skaljakke

Bergans StorenBergans Storen er en let og teknisk skaljakke, der er ideel til et aktivt friluftsliv. Jakken er en del af Bergans´ Slingsby Serie, der er inspireret af den britiske klatrer og bjergbestiger William Cecil Slingsby, der med over 160 førstebestigninger i Norge var en af pionererne bag den norske alpinisme i den sidste halvdel af det 19. århundrede. 

NRS Toaster Mitts

LUNE LUFFER TIL KAJAKKEN

NRS toaster mittsKolde hænder i havkajakken er roden til meget ondt, men med Toaster Mitts fra NRS skulle det ikke blive noget problem. 

ECCO Ulterra mid GTX

ALSIDIG ÅRET RUNDT

ECCO-Ulterra-Mid-GTXMed Ulterra mid GTX kommer ECCO med et bud på en allround, helårsvandrestøvle til både mænd og kvinder, der er let, stabil og fleksibel. Støvlen er velegnet til såvel byen som base camp på bjerget, er lavet i yak-læder og har forstærkninger på tæerne og hælene. 

The North Face Verto Plasma

Skoen, der trodser bjergene

TNF Verto PlasmaHer har du et par lækre sko, der bestemt ikke er bange for lidt terræn. Designet er inspireret af klatresko og er fremstillet specifikt til bjergbestigere, klatrere og via ferrata-vandrere, der bærer tung oppakning i ujævnt terræn. Skoen, der vejer 410 gram, kombinerer en bjergbestigningsstøvles slagfasthed med den lette beskyttelse, der er brug for ved via ferrata. 

 

Osprey Mutant 38

PÅ LODRETTE EVENTYR

Osprey MutantMutant 38 fra Osprey er lavet til de lodrette eventyr, hvad enten det er Sverige i weekenden eller en længere tur sydpå. Rygsækken er lavet i slidstærke materialer, der kan klare at møde klippevæggen, og på hoftebæltet er der udstyrsløkker, der gør det muligt at have klatregrejet lige ved hånden. 

Palm Lofoten dame tørdragt med dropseat

Palm Lofoten dameNår det begynder at blive koldt, men trangen til det åbne hav hænger ved, så kommer den her Palm Lofoten tørdragt med dropseat til sin ret. Dragten er designet til at ro kajak på åbent hav og er specielt designet til den kvindelige anatomi. 

Woolpower One Piece Suit

ULD FRA TOP TIL TÅ

woolpower black MSkal det være uld, skal det dække hele kroppen, og skal det være komfortabelt og funktionelt, så forsøg dig med denne heldragt, der har 2-vejs-lynlås i hele fronten og er tubestikket, så kropsstykke og ben er strikket ud i ét, og kun de tubestikkede ærmer er påsyet. 

Granger´s Down Cleaner

VASK DUNENE

GrangersVask af dunprodukter er noget, der kan give mange friluftsfolk nervøse trækninger, men anvender man blot det korrekte vaskemiddel og sørger for, at dunene tørrer helt efter vask, er der ikke noget at frygte.

Kokatat Gore-Tex Full Zip Jacket

KLASSISK FJERVÆGTER

Kokatat Gore-Tex Ful Zip JaDenne fjerlette, klassiske padlejakke er lavet med Gore-tex’s Paclite-teknologi og plastiske lynlåse, så den ikke ruster eller irrer, når den kommer i kontakt med saltvand, som aluminium- og metallynlåse ellers gør.

Me°ru' Odeby Soft Shell Hoody

STRÆKBAR OG KOMFORTABEL

Meru Odeby Softshell JacketMed et prisskilt på 699 kroner, er den her softshell-jakke, der er lavet i polyester med 6 % elastan, så den er dejlig strækbar, inden for rækkevidde, selvom budgettet ikke er til de helt store udskejelser.

The North Face Vengeance Glove

EKSTREM BESKYTTELSE TIL BJERGET

TNF Vengeance GloveNår vinden hyler, og kulden bider på bjerget, kommer handskerne her til sin ret. De er åndbare, helt vandtætte og har færre samt strategisk placerede sømme, hvilket reducerer vægten og gør dem sammenfoldelige.

GSI JavaMill

KVÆRN KAFFE PÅ TUR

gsi kaffemoelleBlot fordi sengen er skiftet ud med soveposen og hjemmets fire vægge med teltets, er der ingen grund til at gå på kompromis med morgenkaffen. Med GSI JavaMill i rygsækken ved hånden blander duften af friskkværnede kaffebønner sig snart med den friske luft, og dagen starter, som den skal.

Suunto Ambit3 Peak

Ur til alskens eventyr - Hav det hele på håndleddet

SuuntoPeakSuunto Ambit GPS-ure blev første gang lanceret i 2012. Idéen var at kombinere avanceret funktionalitet, når det kommer til outdooreventyr, med avanceret funktionalitet, når det kommer til træning. 

The North Face Snow Leopard

Pose til de kolde bjergsider

snow leopardLeder du efter en sovepose at pakke i rygsækken til den kolde vandretur eller på bjergsiderne på vej mod tinderne, så kig her.

Mindshift Gear rotation180º Panorama

MindshiftVinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD.

Skal du have kameraet ud ad rygsækken, skal du først have den af. Ikke mere. Den her rygsæk gør det muligt at grave gennem dit fotogrej uden at tage rygsækken af.

Devold Expedition Hoodie

Undertrøjen til de minus 50°

DevoldDer er næsten en skam at bruge den her lækkerbisken som undertrøje. Devolds Expedition har nemlig fået sig et ansigtsløft med en tættere pasform, syninger i kontrastfarver og en hætte. 

Klättermusen Durin Pants

KlattermusenVinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD.

Hvis du kun skal have ét par bukser med på tur, så kig her. Durin er perfekte om sommeren: strækbare, slidstærke og vandtætte med maser af muligheder for ventilation.

Haglöfs L.I.M Down - 573 grams varme

HaglofsVinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD.

Her er en sovepose med et innovativt design, der sparer på gram og ikke ydeevne. Den er designet til letvægtsvandring, er mumieformet og isoleret med dun.

Thule Perspektiv - Rygsæk til seriøse fotofolk

Thule-Perspektiv-Large-ToplÉn ting, du ikke vil bekymre sig om, når du tager fotogrejet med på tur, er, at regn, støv og sand finder vej ind i tasken. 

Big Agnes Fly Creek UL2 Tent - Sov i 879 gram

Big-AgnesVinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD.

Et fritstående tre-sæsonerstelt, der blot vejer 879 gram og tilmed er konstrueret med såvel inder- som ydertelt. Det bliver ikke bedre, når det kommer til letvægtstrekking hvor som helst i verden.

Primus Winter Gas - Fuldt blus i vinterkulden

PrimusVinder af Guldmedalje til OutDoor INDUSTRY AWARD.

Det er et velkendt problem, at du får mindre ud af din gas til brænderen, når kulden ligger som en kold dyne over landskabet.

Patagonia Tech Web Belt

Spænd buksen…og knap øllen op

PatagoniaDet kræver blot 127 gram at holde bukserne oppe med Patagonias Tech Web-bælte. Aluminiumsspændet giver mulighed for trinløs justering, er let, stærkt, lukker tæt og pålideligt, og som en bonus fungerer det perfekt som oplukker, når du slutter en varm dag med en kold øl. 

Osprey Atmos AG 65 - Tungt læs med fuld ventilation

OspreyVinder af en Guldmedalje til OutDoor INDUSTRY AWARD.

Det er ikke nyt, at Osprey laver nogle glimrende rygsække, men med Osprey Atmos AG 65 bliver amerikanerne ved med at imponere. 

Hanwag Tatra Bunion Tatra GTX® - Blæs på knysterne

HanwagVinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD.

Det kan være en særdeles ubehagelig oplevelse at tage på vandreture, hvis du har knyster, og støvlen trykker.

App til Danmarks sheltere

320x4803aEn af de smukke ting ved at overnatte i de mange sheltere, der ligger spredt ud over Danmark, er, at du ofte er omgivet af fredelig natur.

Kajak til begynderen

GOD BALANCE OG HYGGE

ISL Bolero Touring LimeGranHvad med en hyggelig tur langs kysten, på søen eller i åen, mens du sipper varm kaffe fra termokoppen, der har sin faste plads i holderen ved sædet? Lyder det godt, så kig i retning af Islander Bolero 14, der er en gedigen begynderkajak med finne, som er let at ro, nem at holde balancen i og lige til at styre. 

Ultralet mikrokompas

5 GRAM VISER VEJ I VERDEN

SuuntoClipperSæt det på din urrem, på ærmet, på stroppen til rygsækken, på kanten af kortet, kasketten, kalotten – sæt det, hvor end du kan komme i tanke om. Når det sidder der, vil du dårligt bemærke det. 

Prijon Marlin Prilite - Stærk kajak i ABS-plast

SOLID SOM EN LEGOKLODS

PriLite MarlinHar du nogensinde sat bisserne i en legeklods? Selvfølgelig har du det, og så ved du også, hvem der bliver den lille i kampen mellem selv det bedste tandsæt og legoklodsen. Marlin Prilite fra Prijon er bygget i plast, men i stedet for at være i det traditionelle PE-materiale, er der brugt det ABS-plast, der også bliver brugt til at lave netop legoklodser, og som stort set ikke kan gå i stykker.

Rebel Greenland T - Kajak med mere plads

GRØNLANDSK REBEL

Rebel Greenalnd-TOPRebel Greenland T er den originale touring-grønlænderkajak, designet af Johan Wirsén, som nu er tilbage på markedet i ny, flot og stærk kvalitet. Det er en sjov og velsejlende kajak for den øvede roer, eller for begynderen der vil have noget at arbejde med. Den egner sig til såvel dagsture som kortere overnatningsture og er perfekt til at lære de grønlandske rul og teknikker. 

Trailer til alskens grej

SLÆB KAJAK, CYKEL OG TAGBOKS

DSC 0014Havkajakken & Friluftsliv har på opfordring af deres kunder fået lavet en lille trailer, hvor du kan spænde en, to eller tre kajakker på. Du kan for så vidt også spænde alverdens cykelholdere og tagbokse på, da traileren er udstyret med en standard tagbøjle/laststang fra Thule, og bruge den til netop det eventyr, der venter i horisonten. 

Zegul Arrow Nuka GT

OPTIMERET TIL TUR

zegul arrow nuka gt topZegul Arrow Nuka GT er en touringudgave af Arrow Kayaks oprindelige Nuka-model. Den har længere vandline og mindre spring i skroget for at give mere fart og lettere acceleration, men har stadig glimrende manøvreegenskaber. For at gøre det lettere at pakke kajakken til tur, er den udstyret med en oval bagluge.

ECCO BIOM HYBRID WALK

YAK PÅ FØDDERNE

BiomHybridWalk AW14ECCO siger selv, at foden passer i BIOM HYBRID WALK, som en hånd passer i en handske. Letvægtsskoen, der fås til såvel kvinder som mænd, har let men stærk yak-læder på toppen, og der er hverken brugt lim eller syninger i produktionen af den.

Nordpol Fagerfjell GII

NY GENERATION NORDPOL

Fagerfjell-GIIFagerfjell-tunnelteltene fra Nordpol har i en lille årrække budt på høj slidstyrke, funktionalitet og god plads i kabine og apsis til en fornuftig pris. 

Økologisk bomuld fra Fjällräven på overkroppen

TIDLØS OG ULDEN

Ovik Sweater 81814-520Du kan hive den over hovedet, når teltet er slået op, temperaturen dykker, og bålet knitrer, og du kan bruge den, når du valser ind mellem civilisationens velduftende, velklædte folk efter dagevis på stierne. Fjällräven Övik er en tidløs sweatshirt i økologisk bomuldsblanding. 

CAMOUFLAGE TIL COMPUTEREN

Stilren beskyttelse

Savotta laptop1Kan du lide tanken om, at din computer blender i ét med naturen, så er det værd at rette blikket mod Finland. 

Gregory Z™ 40 - Til turen fra hytte til hytte

LILLE VEN AF RYGGEN

gregory Z40Småt er godt, men blot fordi du ikke bærer din store rygsæk, skal den stadig sidde godt. Gregory Z™ 40 er til kortere ture uden den helt store oppakning, som for eksempel vandring fra hytte til hytte, hvor du ikke behøver telt og køkkengrej. Netpanelet på ryggen tilpasser automatisk spændingen, efter den vægt du fylder i rygsækken – jo mere vægt du kommer i rygsækken, jo tættere kommer den til kroppen.

Til havs med turkajakken

SuperMalik-1Foretrækker du turkajakker, men længes du dog af og til efter en tur på havet, så skulle du måske tage et kig på en Super Malik. Her er der nemlig tale om en turkajak, der klarer sig fint i havets bølger, da den er næsten uden spring i bunden. 

Helsport Snota 45L - En ny rygsæk er på vej

GLÆD DIG TIL AUGUST

Snota staver Black blueOm det er til vandring, ski eller noget helt tredje er Snota en tro følgesvend. Den er spækket med gode detaljer og har en lynlås, der kan åbnes på så mange måder, at det vil kræve en mellemlang uddannelse at huske alle sammen. 

Helsport Hovden - Lille taske til korte ture

LETVÆGT PÅ HOFTEN

Hovden 8L blackEr turen for kort til dagtursrygsækken, men lang nok til at du gerne vil have en smule med dig, så kig her. Helsport Hovden er en lille, let hoftetaske til de korte ture, hvor du vil have let adgang til de småting, du tager med. 

Beskyt dig imod malaria

67-541Det kan næsten betegnes som en ekstra rejseforsikring at investere i et imprægneret myggenet, inden rejsen går mod sydlige himmelstrøg, hvor den berygtede malariamyg holder til. 

Et must-have i kajakken!

HIKO Paddle float med fast opdrift

Hiko paddle-float-plusEn Paddle float hører til i enhver kajak, så længe du ved, hvordan du skal bruge den. Ved du ikke det, er denne model rigtig god at træne med, da den ikke skal pustes op, hver gang den skal bruges. 

Growers Cup Tea

Gourmet på turen

504369Er du til gourmet på tur, så kender du sikkert allerede Growers Cup, som giver dig mulighed for at få en frisk kop filterkaffe på turen. Nu kan man også få te, som tilberedes på samme måde. 

PALM Luna svømmeves

BA170 Luna PlumMangler du en lidt mere teknisk vest med mange detaljer, er Palm Luna noget for dig. Vesten er designet til at kunne løse de fleste problemer. 

All Round Telt fra The North Face

The North Face Talus 3 EU Tent

TALUS-3-EUThe North Face Talus 3 er et meget alsidigt telt. Det er godt til både at tage med i bilen eller vandreturen på fjeldet. Det er lavet til tre personer og kan bruges i tre sæsoner. 

Todelt hybrid pagaj

Aqua Bound Sting Ray Hybrid

StingRay-Hybrid-PosiLok

Når man bruger mange timer på vandet, er det ikke kun vigtigt at have en god kajak. Pagajen er noget, man skal holde fast i hele dagen og det er derfor vigtigt, at den er rar at håndtere. Med Aqua Bound Sting Ray Hybrid får du en pagaj, der kan bruges til alt. 

Hold dig tør i sommerregnen

PALM Tempo Jacket

AT635 Tempo jacket womens ADu sidder i kajakken. Vandet er varmt, solen skinner fra en skyfri himmel og et øjeblik efter står det ned i stænger. Det lyder som en dansk sommer. Palm har lavet en let løsning, som er hurtig at få frem og på.