bliv medlem

laes magasinet online

Vil du med paa tur

brug for hjaelp

Fedt Gear og spændende nyheder

Madshus Ultrasonic Classic

Madshus Ultrasonic Classic

På med turskiene

Stabil og perfekt langrendski til begynderen, der ønsker en allround-ski i topklasse! Ultrasonic Classic er udviklet til at give masser af glid og fart i sporet, men kan også sagtens bruges til andre former for langløb.
POC Skull Light

POC Skull Light

Beskyt hovedet

Beskyt hovedet uden at gå på kompromis med udsyn, ventilation eller komfort. Skull Light er en all mountain-hjelm, som oprindeligt var udviklet til alpine konkurrencer, men i dag er blevet enhver brugers bedste ven.
Hestra Army Leather 3 finger

Hestra Army Leather 3 finger

Varme fingre

Army Leather 3 er en kraftig skihandske for optimal ydelse på skiene. Handsken er lavet i kraftig nylon med læderdetaljer i håndflade og på fingerspidser. Handsken går et godt stykke op af armen, så du også er beskyttet i dyb sne.
Nordisk Oscar +5

Nordisk Oscar +5

Sov let

Det danske mærke har tilføjet endnu en rekord til samlingen med deres sovepose Oscar +5. Posen er nemlig blevet kåret til at være verdens letteste tresæsoners fibersovepose. Posen har en komforttemperatur på +5 grader herre og +10 dame og en vægt på kun 500 gram.
GSI Rødvinsglas

GSI Rødvinsglas

Nyd livet

Vin er bedre af et rigtigt glas, men det er ikke til at slæbe med på tur. Her er løsningen, så du kan nyde dit glas vin på turen. GSI laver et sammenpakkeligt rødvinsglas i BPA-fri plastik.
Fjällräven Flight Bag 50-65L

Fjällräven Flight Bag 50-65L

Flyveklar

Skal du ud og backpacke eller bare flyve med din rygsæk, så er dette produkt et must på ønskesedlen. En flightbag er en pose, man putter rygsækken i, så stropper og andet ikke hænger fast i transportbånd og bliver ødelagt i lufthavnen.
Lifeventure TSA Combi lock

Lifeventure TSA Combi lock

Ikke bare en lås

Vil du sikre din bagage mod ubudne gæster, så er en hængelås en rigtig god idé. Lifeventures hængelås beskytter mod, at folk kan åbne din bagage, men toldere kan åbne din kuffert eller flightbag uden at skulle skære den op.
Icebreaker Zone One Sheep Suit

Icebreaker Zone One Sheep Suit

Hold varmen

Vil du være sikker på, at dit inderste lag sidder præcis, som det skal, og at der ikke kommer kulde ind, når trøje og bukser skiller, så er dette enkelte stykke uldgrej lige noget for dig.
Buff Merino Wool Thermal Hat

Buff Merino Wool Thermal Hat

Se buff ud!

Buff har med denne hue i 100 % blød merinould, skabt endnu et produkt man bare må eje.
Osprey Stealth Waist Wallet

Osprey Stealth Waist Wallet

Helt sikker

På rejse er det altid en god idé at passe på sin værdier, og oftest er en pengekat den bedste løsning. Dog er det at skjule sine værdier fysisk ikke altid nok i dag, da man kan aflæse personlige oplysninger i pas og kreditkort.
Nalgene Pillid

Nalgene Pillid

Husk medicinen

Skal du huske medicinen eller vitaminerne på farten, så er Nalgene Pil-Lid en smart gadget. Opbevaringen sikrer, at pillerne altid er ved dit vand, og at de er sikkert opbevaret.
Led Lenser XEO 19R

Led Lenser XEO 19R

Seriøst meget lys i panden

Yderst kraftig pandelygte fra lyseksperterne Led Lenser. Lygten præsterer vanvittige 2000 lumens og vejer kun 193 gram. De beskriver selv deres produkt som professionelt lys til dem, der yder det maksimale.
The North Face Thermoball hybrid

The North Face Thermoball hybrid

Hybrid jakke

Super smarte Thermoball-teknologi i en version med isolering på torsoen og softshellmateriale på armene. Bevægelsesfrihed og varme med de bedste egenskaber samlet i én jakke.
Fjällräven Keb Padded Hoodie

Fjällräven Keb Padded Hoodie

Et lunt lag

Her er en ny type fiber. Jakken består G-Loft Supreme fiberfyld, som føles og har evner som dun, men tåler og holder dig varm, selvom det er fugtigt. Jakken er af polyester og har en flourcarbon-fri imprægnering.
Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner

Sea to Summit Thermolite Reactor Extreme Liner

Føj 15 grader til posen

Er din sovepose lige en tand for tynd til det koldere vejr, så kan en fleecepose være en god investering. Sea to Summits fleecepose er dog i den helt ekstreme ende og kan øge temperaturen med helt op til 15 grader. Alle de ekstra varmegrader vejer 399 gram og har en lille pakkevolumen.
Haglöfs Tajga Ls Shirt Men

Haglöfs Tajga Ls Shirt Men

Blød mikrofleece

En skjorte lavet i blød microfleece er måske et produkt, du ikke vidste, at du manglede. Denne bløde skjorte virker både som skjorte og mellemlag i form af en almindelig fleece.
Hestra Utsjö

Hestra Utsjö

Hold hænderne lune

Lækker, men utrolig varm, handske udført i blødt elge-skind fra Sverige og Finland. Handsken er isoleret med Primaloft® fiberfyld og har en blød fleece inden i.
Primus Trailbreak Vacuum Mug 0,35 l

Primus Trailbreak Vacuum Mug 0,35 l

Varm kaffe på farten

Nyt, smart lukkesystem i et nyt, superfedt design. Den nye lukkemekanisme gør det endnu sikrere at smide varm kaffe eller te ned i rygsækken, uden at skulle bekymre sig om hverken utætheder, eller om det kan holde sig varmt.
Fjällräven Womens Övik Knit Sweater

Fjällräven Womens Övik Knit Sweater

Strikken til det hele

En lækker uldsweater fra Fjällräven – pæn til hverdag, men med uldens gode egenskaber, så man uden videre kan tage den med på tur.
Hanwag Grünten

Hanwag Grünten

Støvle til hverdag og friluftsliv

En vandrestavle med gamle principper og fedt retro-look. En støvle, der er udviklet til vandring, hvad enten det er kortere ture eller fjeld. En støvle lavet i ren kernelæder med en randsyet sålkonstruktion.
Primus Winter Gas 230g

Primus Winter Gas 230g

Gas i vinteren

Specialudviklet gasdåse, så gas også fungerer optimalt i frost. Er testet til at virke ned til -22° C, men kan også gøre en stor forskel ved højere temperaturer.
Sea to Summit Comfort plus

Sea to Summit Comfort plus

Forførende komfort

Pak sommerunderlaget sammen og få fat i et underlag med en masse isolation mod jordkulde og en r-værdi på 5,0 – nok til vinterbrug. Underlaget vejer 725 gram i den regulære længde i den mumieformede version.
Yeti Cirrus

Yeti Cirrus

Hold let varmen

Nu, hvor temperaturen falder, er der intet bedre end at tage en let, lun dunjakke på. Denne ekstremt lette dunjakke vejer blot 140 gram og derudover er den fyldt med god kvalitet.
Haglöfs Essens Mimic Hood

Haglöfs Essens Mimic Hood

Genanvendt varme

Isolerende lag, som ligner en dunjakke, men er en fiberjakke. Jakken tåler fugt, med dunlig Quadfusion® fiberfyld. Fyldet består af genanvendte polyesterfibre, som sammen med det tynde, stærke nylon-materiale, Petex® Microlight, gør jakken til et gennemtænkt, grønt produkt.
Icebreaker Flexi Chute

Icebreaker Flexi Chute

Multi-uld

Multi-rør i uld, som kan bruges til alt fra hue over pandebånd til halsvarmer. Flexi Chute er i 100 % merinould, som udover at være dejligt varmt, også er blødt og naturligt lugthæmmende.
Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award

Icebreaker Kala Dress - Outdoor Gold Award

’Grøn’ Kjole / tunika

Juryens udtalelse: Cool Lite™ med 56 % merino uld, 42 % TENCEL® og 2 % Lycra®. Disse materialer gør både produktet grønt, men også utrolig hurtigtørrende og luftigt af have på. Derudover har Kala Dress fået stor ros for dets design og måde at bruge materialet på.
Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award

Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award

Jakke til mor og baby

Juryens udtalelse: En af dommerne udtalte, at hun vil ønske, denne jakke havde været på markedet, mens hun var gravid. Meget multifunktionel jakke med et modulsystem, der gør det muligt at bruge jakken såvel gravid som ikke gravid. Derudover er jakken lavet i trelags Sympatex, så den kan...
Dachstein Super Leggara DDS - Outdoor Award

Dachstein Super Leggara DDS - Outdoor Award

Strikket søvle

Juryens udtalelse: Denne støvle kunne være begyndelsen på en helt ny fodtøjskategori. Dens nye, strikkede overflade er i sig selv awarden værd. Udover de nye materialer bliver den også hyldet for dens produktionsform, som begrænser affald væsentligt.
Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award

Nikwax Down Wash Direct - Outdoor Award

Nedbrydelig dunpleje

Juryens udtalelse: Bionedbrydeligt dunplejeprodukt, som genimprægnerer dun, så de bliver vandafvisende. Produktet får især stor ros for sin bæredygtighed, men der fremhæves også vigtigheden i, at dunprodukters levetid kan forlænges, og produkter uden imprægnering kan blive imprægneret.
Adidas Terrex Agravic Down Jacket - Outdoor Gold Award

Adidas Terrex Agravic Down Jacket - Outdoor Gold Award

Innovativ dunjakke

Juryens udtalelse: Måden, dunkamrene er opbygget på, er nok til en Gold Award. Opbygningen af dunkamrene eliminerer kuldebroer, og sammen med mange andre fine detaljer, som bevægelsesfrihed og et godt snit, skaber det et utrolig let og varmt produkt. Derudover har alle materialer bluesign® og...
Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award

Klättermusen Fjorgyn Anorak - Outdoor Award

Minimalistisk anorak

Juryens udtalelse: Et overbevisende produkt, der indeholder mange gode egenskaber og detaljer. En minimalistisk og funktionel 2,5-lags-jakke, med meget lav vægt, hvor der ikke er sparet på funktionalismen. Materialet har desuden bluesign® - et produkt, der imponerer dommerne indenfor for...
Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award

Keen Uneek 8mm - Outdoor Gold Award

Unik sandal

Juryens udtalelse: Et produkt, der allerede er på markedet, men det er et produkt, som er en pris værdig. Med sit unikke udseende, komfortable pasform og nye materialer er sandalen ideel til alt fra rejsebrug og friluftsaktiviteter til hverdagsbrug.
Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award

Exped SynMat Hyperlite Duo - Outdoor Award

Dobbeltunderlaget til par

Juryens udtalelse: Et produkt, som har været savnet hos en af dommerne længe. Et dobbeltunderlag med lav vægt og pakkevolumen, der gør det ideelt til brug af par. Mange gode detaljer, f.eks. smart isolering med microfiber-fleece. Er opbygget som to kamre, hvis der skulle gå hul på den ene...
Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award

Polarmond All-in-one sleep system - Outdoor Gold Award

Underlag, sovepose og telt i ét

Juryens udtalelse: Innovativt og ekstremt funktionelt. Første system, der inkorporerer alle faktorer til en nats søvn i alt slags vejr. At underlag, sovepose og telt er tilpasset hinanden giver lav vægt, men der er stadig plads til at kunne spise og opbevare ting.
SwissPiranha Anchor for Snow and Sand - Outdoor Award

SwissPiranha Anchor for Snow and Sand - Outdoor Award

Alsidigt anker

Juryens udtalelse: Små, letvægt og alsidige. Denne type sne-/sandanker er unik. Utrolig enkle og effektive.
Restube Lifeguard - Outdoor Award

Restube Lifeguard - Outdoor Award

Sikkerhed til vandsport

Juryens udtalelse: På grund af det højteknologiske airbagsystem er det muligt kun at iføre sig en lille taske i bæltet, men samtidig være sikker til alverdens vandsportsgrene. Det enkle system og praktiske virke har imponeret dommerne.
Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award

Vaude Alpstein 450 DWN - Outdoor Award

Sovepose og underlag i ét

Juryens udtalelse: Et innovativt system med en halvsovepose spændt ud over et isoleret liggeunderlag. Vinder for sammensætning af pose og underlag samt for den høje kvalitet. Fungerer til tresæsoners brug, og man får rigtig meget varme i forhold til vægt.
Fjällräven Keb Eco-Shell – når vandtæt og åndbart ikke er nok

Fjällräven Keb Eco-Shell – når vandtæt og åndbart ikke er nok

Annonce. En af de store fordele ved friluftslivet, er friheden til at vælge sin egne veje. Højre eller venstre. Hav eller bjerg. Hytte eller telt. Sådan bør det også være, når det kommer til den belastning, vi som friluftsmennesker udsætter miljøet for. Vi har for allerførste gang...
Leki Micro Vario Carbon Antishock - Outdoor Award

Leki Micro Vario Carbon Antishock - Outdoor Award

Stabil vandrestav

Juryens udtalelse: Den letteste og mest stabile anti-shock vandrestav på markedet. Stavene har en meget lav pakkevolumen, et ergonomisk greb, mulighed for indstilling af længde og mange andre detaljer i forhold til, at de kun vejer 460 gram.
MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award

MSR Guardian Purifier - Outdoor Gold Award

Mekanisk vandfilter

Juryens udtalelse: Første filter, der mekanisk eliminerer bakterier. Utrolig brugervenligt, en lang levetid og god en detalje, at det er kompatibelt med drikkeflasker. En anden detalje er, at filtrene renser sig selv under pumpningen. Systemet klarer 2,5 liter vand pr. minut og skal først...
Aarn Design Natural Balance Bodypark - Outdoor Gold Award

Aarn Design Natural Balance Bodypark - Outdoor Gold Award

Stabil rygsæk

Juryens udtalelse: Mest innovative rygsæk set i år. At fordele vægten både foran og bag på giver god stabilitet, mens der stadig er rig mulighed for fri bevægelse. Derudover rigtig mange gode detaljer: Vandtæt med udtagelig sæk, ventilerende bæresystem, nem adgang til grejet og meget mere.
Tatonka Skill - Outdoor Award

Tatonka Skill - Outdoor Award

Ventilerende rygsæk

Juryens udtalelse: Dommerne var meget spændte på denne lette, ventilerende rygsæk fra Tatonka. Med en komfortabel pasform og sit stabile kontaktområde omkring det nytænkende ventilerende system er den en pris værdig.
Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award

Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award

Enkel klatrerygsæk

Juryens udtalelse: Klatrerygsækken Roc Helios 25 vinder en pris på grund af sit enkle, rene, kloge og attraktive design. Især tilgængelighed uden at tabe ting under klatring samt den gode pasform gør designet unikt.
Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner

Vaude Power Sphaerio 3P - Outdoor Gold Winner

5-sæsoners ekspeditionstelt

Juryens udtalelse: Nye materialer, høj uv-resistens, meget vindstabilt og god plads i forhold til vægt. Teltet er et 5-sæsoners ekspeditionstelt med geodætisk opbygning. To apsis, to indgange og masser af plads i kabinen. Nem opsætning med stængerne på ydersiden og derefter påklipning.
Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award

Fjällräven Abisko Shape 2 - Outdoor Award

Stærkt telt

Juryens udtalelse: Et telt med en rigtig god vægt i forhold til plads. Effektiv og stærk konstruktion, der også kan bruges til firesæsoners brug. En meget elegant løsning til et så højtydende telt.
Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award

Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award

Let rygsæk

Juryens udtalelse: Efter Airzone-systemet er blevet opdateret, har både ventilation og komfort nået nye højder. Med nye, lettere materialer, og de samme gode detaljer som tidligere, er Lowe Alpine godt inde på rygsækmarkedet.
Når grejet svigter: TELT & LIGGEUNDERLAG

Når grejet svigter: TELT & LIGGEUNDERLAG

Ekstra led til teltstang: I de fleste telte medfølger et ekstra led, hvis en stang knækker. Medbring den. Hvis mere end én stang knækker, kan et led fra en vandrestav gøre det samme. Køb i friluftsbutikker.  Ekstra pløkker: Et par ekstra pløkker kan redde turen på flere punkter....
Mammut Sphere Nordwand

Mammut Sphere Nordwand

Her er en helt ekstrem sovepose. Med sin komforttemperatur på -7 grader og en vægt på kun 750 gram må det siges at være en pose i en klasse for sig. Posen er proppet med gode materialer og teknologier, som også gør det til en sovepose i den prisklasse, den ligger i.
Bushman Doto Travel Bag

Bushman Doto Travel Bag

Med statementet ”Respect for nature”, er 98 % af alt materiale i BUSHMAN naturlige materialer. Det gælder f.eks. bomuld, læder og bambus. Bushman leverer en solid duffel/rejsetaske, i et råt canvas-look. Tasken består af 100 % bomuld ... 
Osprey Drysacks

Osprey Drysacks

De kendte rygsækeksperter fra Osprey udvider sortimentet, og har med deres nye serie af drysacks lavet vandtætte og lette drybags. Den mindste drysack på 3 liter vejer 20 gram og den største på 30 liter vejer 60 gram, hvilket må siges at være rigtig let. 
×

OPDAGVERDEN BLAD