AK-tur 277x156

ak-magasin 277x156

ak-medlem 277x156

AK-ipad 277x156

Fedt Gear og spændende nyheder

Valley Nordkapp Førti

Valley Nordkapp Førti

En original er genskabt!

Kajakken er baseret på de oprindelige tegninger af den kajak der for 40 år blev skabt alene med det formål at ro langs den norske kyst til Nordkap.
Feuerhand Petroleumslygte

Feuerhand Petroleumslygte

Klassikeren

Klassisk petroleumslampe, som ved hjælp af tændvæske og en naturlig flamme giver hyggelig stemning hvor som helst. En væge, der kan køres op og ned, giver mulighed for at justere flammens størrelse, og en glasskærm for flammen giver tryghed til at hænge lampen op hvor som helst.
Biolite PowerLight + Sitelight

Biolite PowerLight + Sitelight

Lys på en ny måde

Lygte, lanterne og powerbank samlet i et lille, kompakt produkt. Lanternen har 200 lumen, som spreder lys i en radius af 10 meter, mens lygten præsterer hele 250 lumen fokuseret på en kraftig stråle.
Primus, Micron Lantern

Primus, Micron Lantern

For fuld gas

Svenske Primus har med Micron Lantern lavet en lanterne, der kører på gas. Lanternen monteres bare på gasdåsen, der er samme type som, man bruger til madlavning, og ved hjælp af en piezotænder på lygten tændes lanternen nemt og sikkert.
Brunton Revolt 9000

Brunton Revolt 9000

Strøm på turen

Har du brug for at oplade elektronik på turen i vildmarken, så tag et kig på Brunton Revolt 9000. Med den kan du oplade en smartphone op til seks gange, og du behøver ikke være bange for at den blive massakreret i rygsækken, da den er sikret mod stød, vand og hvis du skulle være uheldig...
Fjällräven Duffle No. 6

Fjällräven Duffle No. 6

Hårdfør rejsekammerat

Rummelig og slidstærk rejsetaske, der er designet, så den er behagelig at bære og let at håndtere på lange rejser overalt i verden. Tasken er lavet af G-1000 HeavyDuty, en ekstra slidstærk version af Fjällrävens slidstærke friluftsmateriale, og har en vandtæt bund.
Bergans Trollhetta 75

Bergans Trollhetta 75

Til den tunge vandring

Trollhetta-serien, der primært bruges til tungere vandring, er nu blevet opgraderet med Bergans’ SPINE-bæresystem, der lader dig bevæge kroppen i alle retninger uden at det påvirker vægtoverførslen til hofterne.
Led Lenser SEO7R

Led Lenser SEO7R

Lys-robotten

Pandelampe med smæk på! Med automatisk nedblænding og ændring på størrelse af lyskegle kan SEO7R ved hjælp af censorer finde det optimale lys i de omgivelser, du befinder dig i.
Lowe Alpine AirZone Pro 35:45

Lowe Alpine AirZone Pro 35:45

Optimal ventilation

Kender du fornemmelsen af en klam og svedig ryg efter en lang tur med rygsækken? Med den nye AirZone Pro fra Lowe Alpine kan du undgå noget af dette – men selvfølgelig ikke det hele.
MSR Windboiler Stove System 1L

MSR Windboiler Stove System 1L

Stabil brænder i vinden

Her er en letvægtsbrænder med en nyskabende vindafskærmning, der giver både lav kogetid og lavt gasforbrug. Selve brænderen i Windboiler trækker ilten ind gennem en dyse, hvorefter den bliver blandet med gassen og antændt.
Olight S10-L2-baton

Olight S10-L2-baton

Lille men kraftig

En lommelygte på størrelse med en læbestift men med hele 400 lumen i lystkraft. Denne lygte kan man altid have i lommen, og den har både en lille klips, en snor til at tage lygten om håndledet, samt en magnet der gør det muligt at fastmontere den på alverdens forskellige ting.
Patagonia Venga Rock Knicker

Patagonia Venga Rock Knicker

Skabt til klatring

Disse shorts er skabt til klatring og al den slitage, den medfører.
Kajakudstyr til børn

Kajakudstyr til børn

Tahe Outdoors har lanceret nyt kajak-gear med et unikt Angry Birds-design, lavet specielt til alle børn der elsker eventyr og at bruge tid på vandet.
Black Diamond Ember Power Light

Black Diamond Ember Power Light

Lygte og oplader i en

Det må siges, at Ember Power Light følger det gamle råd om, at det du pakker, mindst skal have to funktioner. Black Diamond Ember Power Light er nemlig ikke bare en lygte, men også en powerbank til opladning af elektroniske gadgets.
Nordisk Oppland 3 LTW

Nordisk Oppland 3 LTW

Rummeligt telt på under 2 kg

Med Oppland 3 LTW er Nordisk oppe og kæmpe mod de helt store teltfabrikanter. Oppland er et trepersoners tunneltelt, som med sin 1,98 kilo må betegnes som letvægtstelt.
Lifestraw - Nyt vandresningssystem som virker fantastisk

Lifestraw - Nyt vandresningssystem som virker fantastisk

Selv i Skandinavien kan vandet indeholde bakterier, der er skadelige for kroppen. Det dansk udviklede LifeStraw tillader nu sikker drikkelse fra en forurenet kilde.
Woolpower Filtsåler

Woolpower Filtsåler

Genbrug til fødderne

Får du kolde fødder? Så kan filtsåler fra Woolpower give dig den ekstra varme på de koldere ture. I bestræbelserne på at minimere spildet fra produktionen genbruger Woolpower spildmaterialer og laver dem til filtsålerne her
The Wild Truth

The Wild Truth

Den vilde sandhed om Christopher McCandless

Den sande historie om den unge amerikaner Christopher McCandless, der skar alle bånd til sin familie, donerede alle sine penge til velgørenhed, brændte sin sidste stak pengesedler og bumsede rundt i USA, ind til han døde af sygdom og sult i Alaskas vildmark, har for længst opnået...
Yak Vanguard Drysuit

Yak Vanguard Drysuit

Den bedste beskyttelse fra elementerne og den samme bevægelsesfrihed som i en våddragt. Det er, hvad man får med tørdragten her, der er lavet i 3-lagsstoffet TX20K.
BioLite BaseCamp Stove

BioLite BaseCamp Stove

Steg bøffer og oplad telefonen

Er vægten mindre vigtig, men handler det om god mad på lange aftener under åben himmel på lejrpladsen, på kanoturen, i base camp eller på den svenske ødegård, så tag et kig på apparatet her.
Beluga Overalls Zip and Hood Men

Beluga Overalls Zip and Hood Men

Vil du være sikker på at være tør fra top til tå, så er Beluga Tørdragt med hætte en tørdragt for dig. Dragten består af en blanding mellem nylon og polyester og har med sin latexlukning ved hænder og speciallukning ved halsen fuld komfort og tæthed.
GoPro Hero4 Silver

GoPro Hero4 Silver

GOPRO – NU MED TOUCHSKÆRM

Endelig har GoPro taget det skridt, vi har ventet på. Hero4 Silver er således det første Go Pro, der kommer med en indbygget touchskærm, så du kan se optagelserne med det samme og justere indstillingerne ved at trykke og swipe på skærmen.
Haglöfs L.I.M.Q Essens Jacket

Haglöfs L.I.M.Q Essens Jacket

Når hvert gram tæller

L.I.M Q Essens Jacket er Haglöfs førende dunjakke, når hvert gram tæller. Skallen er ekstremt let og slidstærk med bøjede ærmer for øget bevægelsesfrihed, og gåsedun med en fyldningsgrad på 800 tilbyder en varm favn.
Stanley Mountain Coffee System 0.5 LITER

Stanley Mountain Coffee System 0.5 LITER

Friskbrygget kaffe on the go

Det er lidt James Bond over Stanley Mountain Coffee System. For der, der på overfladen blot ligner en termoflaske, kan i virkeligheden også brygge kaffe på tur.
Leatherman Crater C33

Leatherman Crater C33

67 grams foldekniv

Stærk, simpel og pålidelig. Det er hverken vægt eller størrelse, der tynger, hvis du tager Leatherman Crater C33 Straight Blade med på tur.
Bergans Osatind Pant

Bergans Osatind Pant

Bukser til vintereventyr

Skal du på vinter-eventyr, så tag et kig på Bergans Osatind Pant. Det er en let, slidstærk, vind- og vandafvisende softshellbuks, der er lavet i et 4-vejs stretch-materiale og specielt lavet til fjeldsportsaktiviteter.
Zegul Arrow Play MV PE

Zegul Arrow Play MV PE

Sødygtig Legekammerat

I den seneste udgave af Opdag Verden testede vi Zegul Arrow Play MV. Glasfiberkajakken landede en af vores sjældne topkarakterer, og nu kan du købe den i en plastversion for omtrent 10.000 kroner mindre. Nøgleordet er igen sødygtighed, og de hundredvis af timers arbejde bag det hydrostatiske...
me°ru' Burnaby Down Jacket

me°ru' Burnaby Down Jacket

Dun-jakke til ydersæsonerne

Burnaby Down Jacket er en lun og lækker herredunjakke fra me°ru'. Det er ikke tale om verdens tykkeste dunjakke, da den er designet til i foråret og efteråret eller som isolerende lag under en vandtæt jakke.
Fjällrävens dunløfte

Fjällrävens dunløfte

Der er meget tale om bæredygtig blandt udstyrsproducenter i de her år, og Fjällräven har nu taget skridtet fuldt ud med et løfte om, at deres produkter kun indeholder etisk produceret dun af den højeste kvalitet.
Brunton All Day

Brunton All Day

SKYD LØS DAGEN LANG

En hel dag i naturen uden grund til bekymring om, hvornår dit GoPro løber tør for strøm. Det er virkeligheden med Brunton All Day, der forlænger levetiden på dit GoPro Hero3+ med op til fire gange den normale levetid og samtidig yder ekstra beskyttelse.
Woolpower Kids Full Zip Jacket 400

Woolpower Kids Full Zip Jacket 400

Børnejakken her har en høj krave i dobbelt lag og er fremstillet i materialet Ullfrotté Original, der er udviklet af Woolpowers tekstilteknikere i samarbejde med det svenske forsvar, overlevelseseksperter, forskere og læger. 
SHERPA Nangpala Hooded Down Jacket

SHERPA Nangpala Hooded Down Jacket

Sherpaernes fortrukne

Produkterne fra Sherpa er designet af sherpaer fra Nepal, hvor mange af produkterne også bliver produceret. Det, der gør Nangpala Hooded Down Jacket speciel, er dog isoleringsmaterialet, PrimaLoft® Gold Insulation Down Blend.
Camelbak Eddy 0.6 L

Camelbak Eddy 0.6 L

VAND VED HÅNDEN

Her er en praktisk, holdbar drikkedunk, der nemt kan klikkes på en karabin eller dingle på spidsen af en finger. Den brede åbning gør den er nem at fylde – også hvis det er is, der skal stoppes derned – og nem at rengøre. 
Olight ST25 - Fra 1 til 550 lumen med et tryk

Olight ST25 - Fra 1 til 550 lumen med et tryk

Nogle gange har man brug for blot en smule lys, andre gange skal der fuld knald på. Det tager Olight ST25 højde for, og lygten har således hele fem lysindstillinger – fra én enkelt Lumen til krystalklare 550 Lumens. 
Bergans M Storen - Allround skaljakke

Bergans M Storen - Allround skaljakke

Bergans Storen er en let og teknisk skaljakke, der er ideel til et aktivt friluftsliv. Jakken er en del af Bergans´ Slingsby Serie, der er inspireret af den britiske klatrer og bjergbestiger William Cecil Slingsby, der med over 160 førstebestigninger i Norge var en af pionererne bag den...
NRS Toaster Mitts

NRS Toaster Mitts

LUNE LUFFER TIL KAJAKKEN

Kolde hænder i havkajakken er roden til meget ondt, men med Toaster Mitts fra NRS skulle det ikke blive noget problem. 
ECCO Ulterra mid GTX

ECCO Ulterra mid GTX

ALSIDIG ÅRET RUNDT

Med Ulterra mid GTX kommer ECCO med et bud på en allround, helårsvandrestøvle til både mænd og kvinder, der er let, stabil og fleksibel. Støvlen er velegnet til såvel byen som base camp på bjerget, er lavet i yak-læder og har forstærkninger på tæerne og hælene. 
The North Face Verto Plasma

The North Face Verto Plasma

Skoen, der trodser bjergene

Her har du et par lækre sko, der bestemt ikke er bange for lidt terræn. Designet er inspireret af klatresko og er fremstillet specifikt til bjergbestigere, klatrere og via ferrata-vandrere, der bærer tung oppakning i ujævnt terræn. Skoen, der vejer 410 gram, kombinerer en...
Osprey Mutant 38

Osprey Mutant 38

PÅ LODRETTE EVENTYR

Mutant 38 fra Osprey er lavet til de lodrette eventyr, hvad enten det er Sverige i weekenden eller en længere tur sydpå. Rygsækken er lavet i slidstærke materialer, der kan klare at møde klippevæggen, og på hoftebæltet er der udstyrsløkker, der gør det muligt at have klatregrejet lige...
Palm Lofoten dame tørdragt med dropseat

Palm Lofoten dame tørdragt med dropseat

Når det begynder at blive koldt, men trangen til det åbne hav hænger ved, så kommer den her Palm Lofoten tørdragt med dropseat til sin ret. Dragten er designet til at ro kajak på åbent hav og er specielt designet til den kvindelige anatomi. 
Woolpower One Piece Suit

Woolpower One Piece Suit

ULD FRA TOP TIL TÅ

Skal det være uld, skal det dække hele kroppen, og skal det være komfortabelt og funktionelt, så forsøg dig med denne heldragt, der har 2-vejs-lynlås i hele fronten og er tubestikket, så kropsstykke og ben er strikket ud i ét, og kun de tubestikkede ærmer er påsyet. 
Granger´s Down Cleaner

Granger´s Down Cleaner

VASK DUNENE

Vask af dunprodukter er noget, der kan give mange friluftsfolk nervøse trækninger, men anvender man blot det korrekte vaskemiddel og sørger for, at dunene tørrer helt efter vask, er der ikke noget at frygte.
Kokatat Gore-Tex Full Zip Jacket

Kokatat Gore-Tex Full Zip Jacket

KLASSISK FJERVÆGTER

Denne fjerlette, klassiske padlejakke er lavet med Gore-tex’s Paclite-teknologi og plastiske lynlåse, så den ikke ruster eller irrer, når den kommer i kontakt med saltvand, som aluminium- og metallynlåse ellers gør.
Me°ru' Odeby Soft Shell Hoody

Me°ru' Odeby Soft Shell Hoody

STRÆKBAR OG KOMFORTABEL

Med et prisskilt på 699 kroner, er den her softshell-jakke, der er lavet i polyester med 6 % elastan, så den er dejlig strækbar, inden for rækkevidde, selvom budgettet ikke er til de helt store udskejelser.
The North Face Vengeance Glove

The North Face Vengeance Glove

EKSTREM BESKYTTELSE TIL BJERGET

Når vinden hyler, og kulden bider på bjerget, kommer handskerne her til sin ret. De er åndbare, helt vandtætte og har færre samt strategisk placerede sømme, hvilket reducerer vægten og gør dem sammenfoldelige.
GSI JavaMill

GSI JavaMill

KVÆRN KAFFE PÅ TUR

Blot fordi sengen er skiftet ud med soveposen og hjemmets fire vægge med teltets, er der ingen grund til at gå på kompromis med morgenkaffen. Med GSI JavaMill i rygsækken ved hånden blander duften af friskkværnede kaffebønner sig snart med den friske luft, og dagen starter, som den skal.
Suunto Ambit3 Peak

Suunto Ambit3 Peak

Ur til alskens eventyr - Hav det hele på håndleddet

Suunto Ambit GPS-ure blev første gang lanceret i 2012. Idéen var at kombinere avanceret funktionalitet, når det kommer til outdooreventyr, med avanceret funktionalitet, når det kommer til træning. 
The North Face Snow Leopard

The North Face Snow Leopard

Pose til de kolde bjergsider

Leder du efter en sovepose at pakke i rygsækken til den kolde vandretur eller på bjergsiderne på vej mod tinderne, så kig her.
Mindshift Gear rotation180º Panorama

Mindshift Gear rotation180º Panorama

Vinder af en OutDoor INDUSTRY AWARD. Skal du have kameraet ud ad rygsækken, skal du først have den af. Ikke mere. Den her rygsæk gør det muligt at grave gennem dit fotogrej uden at tage rygsækken af.
Devold Expedition Hoodie

Devold Expedition Hoodie

Undertrøjen til de minus 50°

Der er næsten en skam at bruge den her lækkerbisken som undertrøje. Devolds Expedition har nemlig fået sig et ansigtsløft med en tættere pasform, syninger i kontrastfarver og en hætte. 

Partnerlinks

  • Jostedalen Breførarlag
  • Breoppleving
  • Kipling Travel
  • Topas Travel
  • Uniwatches
  • Bering Rejser
  • Dust and Boots
  • Hemsedal
x

6numremedblad Stor