bliv medlem

laes magasinet online

Vil du med paa tur

brug for hjaelp

Fedt Gear og spændende nyheder

Delta 16 havkajak

Delta 16 havkajak

Til leg og til tur

Markedet med mellemstore havkajakker, der fungerer godt til både turbrug, surf og til leg, er vokset stødt. Til klassen laver Delta Kayaks denne 16-fods model, som med god grund er særdeles populær. I 10 år har de udviklet på design i den lette og stærke ABS-plast og har derfor masser af...
PADLER kort vindhandske

PADLER kort vindhandske

Klar til foråret

  Handsken til overgangen mellem tykke vintermitts og bare hænder på pagajen. Nu, hvor dagene bliver varmere, men vinden stadig køler, giver den korte vindhandske nem mulighed for at holde varmen.
Palm Mistral rojakke

Palm Mistral rojakke

Funktionel og simpel til en god pris

Her er jakken med de gode detaljer, som man ellers skal kigge langt efter til prisen. Der er dobbeltfals til spraydeck, latexmanchetter ved håndleddene, en velplaceret lomme og reflekser på ærmerne.
Hennessy Hammock Expedition Asym Zip

Hennessy Hammock Expedition Asym Zip

Snork mellem træerne

Expedition Asym Zip er både en hængekøje og en overdækning. Hele sættet vejer 1247 gram og kan tage op til 114 kg i styrke. Selve hængekøjen er lavet i en stærk 210D nylon, mens overdækningen er lavet i en tyndere vandtæt nylon 70D for at holde vægten nede.
Hilleberg Tarp 10UL

Hilleberg Tarp 10UL

Let ly og læ

Let, men yderst stærk tarp fra de svenske telteksperter. Tarpen er udført i Kerlon 1200, som er Hillebergs eget lette og slidstærke nylonvævning. Som altid går Hilleberg ikke på kompromis med styrken, så du får den længst mulige levetid på dit produkt.
Fjällräven Abisko Lite Trekking Trousers

Fjällräven Abisko Lite Trekking Trousers

Let og stærk

Er du vild med Keb Trousers eller andre af Fjällrävens bukser, så bliver den her buks nok ikke en undtagelse. Abisko Lite Trekking Trousers er en lettere, teknisk trekkingbuks med fokus på styrke og fleksibilitet. Buksen er lavet i G-1000 Lite, der er blandet med en firevejs-stretch for at...
GSI Crossover Kitchen Kit

GSI Crossover Kitchen Kit

Tag køkkenet med på tur

Det her sæt giver dig følelsen af at have noget, der minder om et lille køkken med på tur.
Humangear GoToob 60 ml

Humangear GoToob 60 ml

Blød opbevaring

GoToob er bløde opbevaringstuber, til hvad end du måtte have behov for at medbringe på tur. 60 ml-tuben vejer omkring 40 gram og er nem at fylde op, hvad end det er ketchup, shampoo eller noget tredje, du får brug for på turen.
GSI Dutch Oven

GSI Dutch Oven

Så skal der simres

En Dutch Oven er det ideelle stykke grej til dig, der elsker at lave mad i det fri. Det tykke metal holder på varmen, og ved at fordele gløder rundt om og ovenpå får den samme effekt som en ovn.
Sea To Summit Kitchen Sink

Sea To Summit Kitchen Sink

Let opvask på turen

Savner du at have helt rent bestik, gryder og tallerkener på tur, så er den her sammenfoldelige opvaskebalje noget for dig. Sea To Summit Kitchen Sink fylder ikke mere end et par sokker, der er pakket sammen, og den vejer kun 135 gram.
Stanley ADV Lunch Cooler 15 L

Stanley ADV Lunch Cooler 15 L

Hold maden kold

Du kan være sikker på at holde maden kold med Stanleys køleboks. Retro-køletasken kan dog også en masse andet end at se godt ud. ADV Lunch Cooler er, som Stanleys andre produkter, utrolig slidstærk og yderst velisoleret.
Rubytec Bamboo Panda Mug

Rubytec Bamboo Panda Mug

Bionedbrydeligt service

Det her mug ligner et normal mug, men er dog noget anderledes. Det er nemlig lavet i 100 % bambus. Det er med til at give den en høj styrke, og i forhold til et klassisk i plastik, så er udgaven her nedbrydelig. 
Primus Powerlighter III

Primus Powerlighter III

Sæt fut i lejren

Med en smal, men meget effektiv flamme yder denne lille lighter 1300 grader. Lighteren passer lige til lommen og vejer ikke mere end 67 gram.
Trangia Triangel Vindskærm

Trangia Triangel Vindskærm

Gør din Trangia lettere

Trangia Triangel er et lille, lettere alternativ end til at pakke hele det store Trangia-sæt. Du kan nemlig nøjes med at pakke spritbrænderen eller gasbrænderen. Dermed undgår du en masse spildvægt.
Hilleberg Niak

Hilleberg Niak

Telt til 1½ mand

Telt på 1,6 kilo. Det perfekte telt, hvis du ønsker god komfort, eller hvis I er to, der vil spare på vægten. Niak er et 1,5-mandstelt med alle Hillebergs kendte styrker: holdbarhed, kvalitet og komfort. Teltet er opbygget som en kuppel og er derfor vindstabilt. Ideelt til alverdens ture.
Arcteryx Atom SL

Arcteryx Atom SL

Anderledes mellemlag

Denne jakke er en blanding af en softshell og en fleecejakke. Atom SL er opbygget efter kroppens behov og beregnet til aktiv brug i temperaturer, der for ikke er kolde. Jakken er ideel til mellemsæsonerne, hvor man hovedsageligt skal beskyttes mod vind og kun har behov for lettere varme.
Thule Stir 15L

Thule Stir 15L

Intet unødvendigt

En meget let og slidstærk rygsæk fra Thule. Rygsækken har nem adgang igennem en top uden låg, så det er nemt at komme til grejet.
Princeton Tec Helix Backcountry

Princeton Tec Helix Backcountry

Lys lejren op

Helix Backcountry er en anderledes sammenfoldelig lanterne. Lanternen har en lysstyrke på op til 150 lumen, der nemt justeres ved at dreje på en knap. Lanterne kan brænde op til 32 timer på tre AAA-batterier på kun 155 gram.
Fjällräven Keb Endurance 3

Fjällräven Keb Endurance 3

Ny teltserie

Der kommer intet mindre en 16 nye telte i Fjällrävens nye kollektion. Teltene har det tilfælles, at de bliver lettere end før, samt at de bliver kategoriseret efter hvilken type tur, de er beregnet til. I denne serie finder man Keb-serien, som er til den mest tekniske type.
Osprey Poco AG Premium

Osprey Poco AG Premium

Tag de små med

Ospreys kendte bærerygsæk Poco er blevet opdateret, så den nu indeholder det meget ventilerende Anti Gravity bæresystem. Poco Premium er luksusmodellen indenfor bærerygsæk af børn. Den er sikret til bedst mulig komfort for både den voksen, der bærer, og ungen, der sidder i rygsækken.
Asivik, X-30

Asivik, X-30

Klassiker vækkes til live

En gammel klassiker fra 1990’erne bliver vækket til live igen, og det er nu igen muligt at få fat på X-serien fra Asivik. X-30 er den største af rygsækkene i serien. Den er udstyret med detaljer, så du kan bruge den til alt fra lettere vandring over løb til i hverdagen.
Kokatat Radius tørdragt

Kokatat Radius tørdragt

Smart luksus

Så er der nye GORE-TEX-lækkerier til det prisvindende tørdragtsystem med SwitchZip fra amerikanske Kokatat. I 2016 bliver det muligt at lave endnu flere kombinationer af bukser og overdel, når du skal på vandet.
Kokatat Storm Cag TROPOS

Kokatat Storm Cag TROPOS

Effektiv beskyttelse

Til når du lige skal holde en pause på vand eller land. eller når du ror af sted i T-shirt og bliver overrasket af en regnbyge. Her får du ekstra jakke og sprayskirt i ét produkt.
Peak UK Explorer tørdragt

Peak UK Explorer tørdragt

Innovativt nem

Her er allround-tørdragten til dig, der mest skal bruge den som sikkerhed og komfort på ture og til let surf og vandtilvænning. Halsen er i modsætnings til andre mærkers latex lavet i blød neopren, som kan spændes til efter forholdene med et lille spænde.
Tentipi Olivin 2 Nordic

Tentipi Olivin 2 Nordic

Komfortabel tipi til to

Tentipis Olivin 2 Nordic er ikke et billigt, og det er ikke let, men det er et stærkt og komfortabelt telt. Her er tale om en kompakt topersoners tipi bestående af et inder- og ydertelt, der desuden har mange af detaljerne fra en større tipi. Nævneværdige detaljer såsom ventilation i...
Lundhags Baalka Pant

Lundhags Baalka Pant

Stærk, men blød buks

Ny friluftsbuks fra svenske Lundhags med fokus på bevægelighed, styrke og komfort. Bukserne er lavet i LPC, der blander styrken fra polyester og blødheden fra bomuld. Bukserne har fleksible paneler på knæ, bag på og i skridtet og er fyldt med detaljer som udluftning, mange lommer, krog...
Helsport Fonnfjell Pro 2

Helsport Fonnfjell Pro 2

Nytænkt telt

Med teltet her har Helsport kombineret letvægt og komfort. Fonnfjell Pro fås i tre versioner: en trek-version, en standard-version samt en superletvægts-version. Letteste udgave vejer kun 1,8 kilo og er stærkt nok til fire-sæsoners brug. Det, som skiller dette telt fra andre, er dets...
Bergans of Norway Eidfjord Jacket

Bergans of Norway Eidfjord Jacket

Grøn skaljakke

Endnu en grøn skaljakke, denne her fra norske Bergans, der med nytænkende, grønne tiltag tænker anderledes. Jakken består af 30 % plantebaseret polyester fra restproduktion af sukker og ikke fra olie, som polyester normalt er fra. Materialet hedder ecodear™ og kombineres med Bergans egen...
Alfa JUV A/P/S

Alfa JUV A/P/S

Let og stærk

Vandrestøvlen her fra norske Alfa er opbygget omkring en Vibram-sål. Den er lavet i det meget lette og stærke materiale, Alfa Air™, som får støvlen ned på 710 gram pr. støvle. Støvlen er en del af Alfa Pro Series (A/P/S), som kendetegner de bedste materialer og teknologier til...
Viking Dis Boa Gtx

Viking Dis Boa Gtx

Slidstærk allrounder

Viking Dis Boa GTX er en allround vandresko med fokus på lav vægt og høj slidstyrke. Skoen er vandtæt med det nye Gore-Tex® Surround, som giver mulighed for større åndbarhed end tidligere. Skoens navn kommer af dets specielle snøresystem, som er en BOA IP1-lukning, der gør det hurtigt...
Fjällräven Abisko Eco Shell

Fjällräven Abisko Eco Shell

Grøn, let og genanvendt

2,5 lags skaljakke med 20.000 mm i søjletryk. Jakken er en lettere udgave af Keb Eco-Shell med fokus på miljø, lav vægt, fleksibilitet og pakkevolumen. Jakken vejer kun 340 gram, men har stadig detaljer som justerbarhætte og tre lommer, hvor to af lommerne også virker som udluftning. Jakken...
Fjällräven Stubben

Fjällräven Stubben

Gå og sid ned!

Ikke nok med at den er flot at se på, men den sidder også godt på ryggen og man sidder godt på rygsækken. Stubben er en multirygsæk, som både er en praktisk rygsæk og en stol.
Klättermusen Fenrir Pant

Klättermusen Fenrir Pant

Friluftsbuks for finsmageren

En buks er ikke bare en buks. Klättermusen tager endnu engang skridtet videre med deres teknologier, design og styrke. Fenrir Pant er den første friluftsbuks i polypropan, som udover at være slidstærk, vindtæt, hurtigtørrende og spækket med detaljer også er yderst miljøvenlig.
The North Face L2 Jacket

The North Face L2 Jacket

Avanceret fleece

Dette mellemlag er ikke bare en almindelig fleece, men et stykke teknisk beklædning der er udviklet til at yde bedst mulig varme, komfort og bevægelsesfrihed. Jakken er i blød og varm Polartec Thermal Pro inderst og med et tætvævet materiale, Hard Face, yderst.
Stanley Lunch Box

Stanley Lunch Box

Macho Picnic

Når man ser den her sag, kan man jo ikke lade være med at blive ellevild. Denne lunch box fra Stanley er udover at se godt ud et stykke grej, der holder styr på madpakken, eller bare gør picnicen lidt mere interessant.
Osprey Kode 32

Osprey Kode 32

Rygsæk til off-pisten

Kode 32 er en teknisk skirygsæk fra Osprey, der er fyldt med detaljer, blandt andet: lomme til skibriller, handskevenlig lomme, nem montering af enten ski eller snowboard på enten siden eller fronten af rygsækken og meget mere.
Black Diamond Telekneesis Kneepads

Black Diamond Telekneesis Kneepads

Beskyt kroppen

Pas på dig selv, forebyg og undgå skader. Knæbeskytterne er opbygget, så du får fuld beskyttelse, men samtidig også helt ideel flex, så du ikke føler dig fastlåst.
Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Onepiece Suit

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Onepiece Suit

Suit up!

Gore-Tex Pro Suit fra norske Norrøna. Sættet her er for dig, der hader sne op ad ryggen og ønsker maksimal bevægelighed. Et stykke beklædning, der gør dig yderst genkendelig på pisterne og samtidig giver dig fuld vandtæthed, åndbarhed og bevægelsesfrihed.
Black Diamond Deploy 3 Shovel

Black Diamond Deploy 3 Shovel

Skovl løs

Sammenpakkelig sneskovl på kun 565 gram. For at spare mest muligt på vægten har skovlen et solidt ergonomisk t-greb, som dog er lavet, så det føles som et d-greb.
Fjällräven Vindsäck

Fjällräven Vindsäck

Overlev stormen

Skifter vejret, og har du ikke mulighed for at komme i sikkerhed, så kan vindsækken være din redning. Denne trepersoners vindsæk er i let og robust ripstopnylon.
Madshus Ultrasonic Classic

Madshus Ultrasonic Classic

På med turskiene

Stabil og perfekt langrendski til begynderen, der ønsker en allround-ski i topklasse! Ultrasonic Classic er udviklet til at give masser af glid og fart i sporet, men kan også sagtens bruges til andre former for langløb.
POC Skull Light

POC Skull Light

Beskyt hovedet

Beskyt hovedet uden at gå på kompromis med udsyn, ventilation eller komfort. Skull Light er en all mountain-hjelm, som oprindeligt var udviklet til alpine konkurrencer, men i dag er blevet enhver brugers bedste ven.
Hestra Army Leather 3 finger

Hestra Army Leather 3 finger

Varme fingre

Army Leather 3 er en kraftig skihandske for optimal ydelse på skiene. Handsken er lavet i kraftig nylon med læderdetaljer i håndflade og på fingerspidser. Handsken går et godt stykke op af armen, så du også er beskyttet i dyb sne.
Nordisk Oscar +5

Nordisk Oscar +5

Sov let

Det danske mærke har tilføjet endnu en rekord til samlingen med deres sovepose Oscar +5. Posen er nemlig blevet kåret til at være verdens letteste tresæsoners fibersovepose. Posen har en komforttemperatur på +5 grader herre og +10 dame og en vægt på kun 500 gram.
GSI Rødvinsglas

GSI Rødvinsglas

Nyd livet

Vin er bedre af et rigtigt glas, men det er ikke til at slæbe med på tur. Her er løsningen, så du kan nyde dit glas vin på turen. GSI laver et sammenpakkeligt rødvinsglas i BPA-fri plastik.
Fjällräven Flight Bag 50-65L

Fjällräven Flight Bag 50-65L

Flyveklar

Skal du ud og backpacke eller bare flyve med din rygsæk, så er dette produkt et must på ønskesedlen. En flightbag er en pose, man putter rygsækken i, så stropper og andet ikke hænger fast i transportbånd og bliver ødelagt i lufthavnen.
Lifeventure TSA Combi lock

Lifeventure TSA Combi lock

Ikke bare en lås

Vil du sikre din bagage mod ubudne gæster, så er en hængelås en rigtig god idé. Lifeventures hængelås beskytter mod, at folk kan åbne din bagage, men toldere kan åbne din kuffert eller flightbag uden at skulle skære den op.
Icebreaker Zone One Sheep Suit

Icebreaker Zone One Sheep Suit

Hold varmen

Vil du være sikker på, at dit inderste lag sidder præcis, som det skal, og at der ikke kommer kulde ind, når trøje og bukser skiller, så er dette enkelte stykke uldgrej lige noget for dig.
Buff Merino Wool Thermal Hat

Buff Merino Wool Thermal Hat

Se buff ud!

Buff har med denne hue i 100 % blød merinould, skabt endnu et produkt man bare må eje.
Osprey Stealth Waist Wallet

Osprey Stealth Waist Wallet

Helt sikker

På rejse er det altid en god idé at passe på sin værdier, og oftest er en pengekat den bedste løsning. Dog er det at skjule sine værdier fysisk ikke altid nok i dag, da man kan aflæse personlige oplysninger i pas og kreditkort.
×

6numremedblad stor