AK-tur 277x156

ak-magasin 277x156

ak-medlem 277x156

AK-ipad 277x156

Pakkelister

Sådan pakker du kajakken

IMG 5432

Det er tid til at få pakket kajakken og komme på forårstur. Derfor har vi hevet fat i Harry Møller – indehaver af Havkajakskolen samt havkajak- og friluftsinstruktør med stor erfaring med overlevelse i naturen – for at få en række gode råd til, hvad man skal pakke i kajakken til turen. Har du for eksempel nogen sinde tænkt på at tage et foldeanker med i kajakken?

Pakkeliste til cykelturen i Himalaya

fuldt-laesset-cykelSå er cyklen surret solidt ned i en kasse. Taskerne er pakket. Jeg er klar. Om få timer flyver jeg af sted til Indien efter uger med afsluttende planlægning, ting, der skulle ordnes, købes, lukkes, åbnes, arrangeres, afsluttes og aftales. Jeg har rendt rundt med lister, men hver eneste gang, der er blevet streget et punkt, er der kommet tre nye på. Men nu er jeg ved at være i bund. Der er i hvert fald ikke tid til mere, så sådan må det være.

Jeg bliver ofte spurgt, hvad jeg egentligt pakker i taskerne til en tur, hvor temperaturerne kommer til at svinge mellem + 40 og minus gud ved hvor meget. Hvor jeg skal være i stand til at klare mig selv og cyklen. Sørge for egen overnatning og madlavning. Og så videre og så videre.

Her følger en pakkeliste med de ting, jeg har pakket i cykeltaskerne til denne tur:

Pakkeliste til skituren i vinterfjeldet

aw27_pakkeliste_vinterfjeld_norge_139.jpgDen følgende pakkeliste er delt i tre - udstyr til dagsturen, turen fra hytte til hytte eller turen i telt eller snehule. På den måde kan flest mulige få gavn af den. Det er vigtigt at huske på, at denne liste kun er et forslag, og den bør naturligvis med tiden tilpasses, så den dækker ens ønsker og behov bedst muligt. Det gælder måske især forslagene til førstehjælps- og reparationssæt, som bør have særlig opmærksomhed. Provianten er ikke nærmere uddybet, da den er meget afhængig af den konkrete tur. Ting mærket med * er ikke strengt nødvendige, men gode at have med.

Partnerlinks

  • Jostedalen Breførarlag
  • Mountain Adventures
  • Breoppleving
  • Kipling Travel
  • Topas Travel
  • Uniwatches
  • Bering Rejser