AK-tur 277x156

ak-magasin 277x156

ak-medlem 277x156

AK-ipad 277x156

Artikler om Udstyr

15 råd til en varm nat i soveposen

shutterstock 155077604 JensEn sovepose i sig selv er ikke altid nok til at holde dig varm gennem natten. Heldigvis er der mange ting, man kan gøre for at holde varmen. Vi har listet 15 af vores bedste råd op til en varmere nats søvn.

Guide til vedligeholdelse af vandrestøvler

Har du styr på støvlerne?

38845240 Yuriy-Kulyk

Opdag Verdens kommer her med et par gode råd til, hvordan du holder dem ved lige under og efter turen.

Vandresokker

En ulden affære

Outdoor-Mid-Sock2Har du først en gang stået med væskende blodvabler på størrelse med femkroner, ved du, hvor vigtigt det er at bruge de rigtige sokker på vandreturen. Vi har haft fødderne i fem par

Den store kakaoslabberas

Testet på levende forsøgspersoner!

Udstyr kakaoPå tur er kakao, hvad kaffe er for de fleste danskere i hverdagen, nemlig en uundværlig trylledrik, der styrker sjæl og legeme ned til sidste celle. Læs derfor, hvad der skete, da Opdag Verdens testteam lagde maver og smagsløg til vigtig grundforskning og blindsmagte sig gennem syv forskellige mærker inden for vandopløselig kakao.

Vælg den rigtige dagtursrygsæk

NorthfaceDe fleste har brug for en dagtursrygsæk, hvad enten de skal på storbyferie eller på jungletrekking. Men hvad skal du kigge efter, når du skal købe din nye rygsæk? Opdag Verden hjælper dig til at finde den helt rigtige dagtursrygsæk til din næste rejse.

Vandrestøvler - Guide til køb af nye vandrestøvler

vandrestoevler

Vandrestøvler egner sig ikke til impulskøb. Det tager tid at finde et par gode vandrestøvler, og det er en god idé at afsætte minimum et par timer til afprøvning. Gør dig klart, præcis hvad støvlerne skal bruges til. Hvor langt skal du gå hver dag og på hvilket slags underlag? Hvor tung er din oppakning, og hvor varmt/koldt/vådt/tørt plejer der at være, dér hvor din tur går til?

Hjælp til valget af din nye brænder

IMG_0058.jpgIlden har altid været en af menneskets tro følgesvende. Lige fra tiden, da vi først tæmmede den, og frem til i dag har lejrbålet været samlingspunktet. I dag bruger vi måske ikke flintesten, men en lighter, og træet er skiftet ud med gas. Rigtig mange tager en brænder med på rejsen, og med den rivende udvikling, der er sket, er der god grund til at undersøge markedet. Adventure World guider dig til, hvilken type brænder der passer til din rejse, og vi ser på fem gode bud på din næste brænder.

Guide til valget af din nye fleece

ANA2-2W0.jpgDer er sket utrolig meget, siden den første fleece så dagens lys. Både hvad angår materialer, pasform og udbredelse har fleecen gennemgået en mindre revolution. Når du i dag går ned i udstyrsbutikken, så bugner det med varme, smarte, tynde og specielle fleecer, men ikke alle er lige gode til alle ture, og derfor ser Opdag Verden nærmere på udvalget.

 

 

Guide til friluftsbeklædning

 Uden godt tøj, der kan holde dig varm og tør, når vejrguderne for alvor begynder at vise tænder, kan en vandretur let gå hen og blive en kold, fugtig eller decideret farlig fornøjelse. Men hvilke egenskaber skal prioriteres højest, når du skal investere i friluftsbeklædning? Butikkerne bugner af dyrt udstyr, og vejen gennem udstyrsjunglen uden økonomisk ruin er ikke altid lige let.

Guide til køb af MTB

Partnerlinks

  • Jostedalen Breførarlag
  • Mountain Adventures
  • Breoppleving
  • Kipling Travel
  • Topas Travel
  • Uniwatches
  • Bering Rejser