• Brunton Heavy Metal 5500

  Brunton Heavy Metal 5500

  Fredag, 21 november 2014

  Hvis du er på udkig efter en kompakt og pålidelig oplader, til din telefon, tablet, GPS osv, behøver du ikke lede længere. Brunton Heavy Metal 5500 er et rigtig godt produkt. Funktionaliteten og brugervenligheden er i top, og de få problemer, jeg har oplevet, må karakteriseres som bagateller. Produktet holder, hvad det lover og lever i høj grad op til forventningerne.
  8/10: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
 • Haglöfs Cornus -3

  Haglöfs Cornus -3

  Mandag, 17 november 2014

  Jeg er begejstret for produktet og detaljerne med pudelommen og den dobbelte lynlås. Eneste minus er prisen, som detaljerne i sig selv ikke kan retfærdiggøre. Til 2000 kroner eller mindre kan du finde andre soveposer, som kan matche Cornus på varme og vægt, men som dog ikke har de samme detaljer, der trækker den samlede vurdering op.
  8/10: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
 • Patagonia Men’s Torrentshell Stretch Pants

  Patagonia Men’s Torrentshell Stretch Pants

  Fredag, 14 november 2014

  Alt i alt et rigtig fornuftigt produkt. Alt hvad Patagonia lover, bliver indfriet, og åndbarheden, vandtætheden, slidstyrken og bevægeligheden er helt i top. Og så endda i et produkt der ikke vejer særlig meget og heller ikke koster en formue. Det eneste, der trækker lidt ned, er pasformen og de manglende justeringsmuligheder i ankel og livvidde.
  7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
 • Osprey Xena 70

  Osprey Xena 70

  Fredag, 07 november 2014

  Osprey Xena 70 er en eminent lækker rygsæk, når man skal have mange ting med på tur eller af sted i lang tid. Vi er her meget tæt på den perfekte vandrerygsæk.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Patagonia M10 Jacket

  Patagonia M10 Jacket

  Fredag, 31 oktober 2014

  M10 jacket er en rigtig god jakke. Patagonia klarer det evige dilemma om komfort versus vægt rigtig fint, og man får virkelig meget jakke per gram. M10 Jacket er åndbar, komfortabel, og så yder den rigtig god beskyttelse mod regn og rusk. Mange funktioner er sparet væk for simplicitetens og vægtens skyld. Jakkens anvendelsesområde er dog meget bredt. Selvom den er udviklet til klatrere og bjergbestigere, fungerer den rigtig godt til vandring, backpacking og almindelig dagligdagsbrug.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Zegul Arrow Play MV

  Zegul Arrow Play MV

  Lørdag, 25 oktober 2014

  Det kommer ikke som den store overraskelse, at netop Play-modellen af Zegul Arrow-kajakkerne har vundet så meget frem. Selve skrogprofilen er egentligt ens ved de tre modeller som findes, hvorimod den store forskel findes i dækkes udformning. I MV-udgaven fremstår dækket væsentligt mere afrundet og harmonisk sammenlignet med HV-udgaven som er lidt mere kantet og derved aggressiv at se på. Det er faktisk svært at sætte en finger på noget i forhold til Zegul Arrow Play MV, eftersom kvalitet, funktionalitet og pris passer godt sammen. Det her er en kajak, som kan bruges af alle roere, men som også fortjener at blive brugt til det, den er designet til, nemlig leg, manøvrering og bølger.
  10/10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!
 • Haglöfs Roc Legend High GT

  Haglöfs Roc Legend High GT

  Fredag, 24 oktober 2014

  Roc Legend Mid GT er en støvle med en tæt omslutning af foden og en rigtig god støtte. Støvlen formår at kunne lidt af hvert, men er især god til stenrigt underlag. Dog er støvlen lidt for stiv i skaftet i forhold til, at den har givet dårligere komfort end den tiltænkte støtte.
  6/10: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
 • Lundhags Authentic Pant

  Lundhags Authentic Pant

  Tirsdag, 21 oktober 2014

  Lundhags Authentic Pant er en kvalitetsfuld allrounder, der kan holde til alt, hvad du kan finde på at udsætte dem for. Et meget lækkert køb, som du aldrig kommer til at fortryde.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Fizan Compact

  Fizan Compact

  Lørdag, 04 oktober 2014

  Jeg er meget positivt overrasket over de her vandrestave. Man får et par rigtig gode og lette basisvandrestave til en meget fornuftig pris. Så til en bedre balance, mindre belastning for led, til at krydse elve, sætte tarp op eller som nødskinne, så er Fizan Compact helt sikkert en god mulighed.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Helsport Reinsfjell SuperLight 2

  Helsport Reinsfjell SuperLight 2

  Fredag, 03 oktober 2014

  Ultra-letvægtstelt som er perfekt til alt undtaget de skrappeste eventyr. Med en knivspids tilvænning og justering af små detaljer vil dette telt uden tvivl give dig et godt ly, når du er ude på tur.
  8/10: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.