AK-tur 277x156

ak-magasin 277x156

ak-medlem 277x156

AK-ipad 277x156

 • Primus Eta Lite

  Primus Eta Lite

  Søndag, 27 Juli 2014

  Primus Eta Lite er et enkelt, effektivt, minimalistisk kogesæt med gennemførte funktioner, der er let at betjene. Det er glimrende til de korte ture ud i naturen, hvor det ikke er nødvendigt med den store kogekunst, men hvor der er brug for varmt vand til kaffen eller det hurtige måltid.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • LED LENSER H14R.2

  LED LENSER H14R.2

  Søndag, 20 Juli 2014

  Endnu engang en dybt imponerende og flot pandelampe fra LED LENSER. H14R.2 leverer store mængder af lys i en praktisk, robust og velfungerende indpakning. Den skal nok skabe lys i nattens mulm og mørke.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Brunton Hydrogen Reactor

  Brunton Hydrogen Reactor

  Fredag, 11 Juli 2014

  Det er en meget sjov gadget, og den fungerer faktisk rigtig godt. Den indeholder strøm til mange opladninger og oplader hurtigt. Den lidt høje pris sammen med den lidt bøvlede genopfyldning trækker dog ned i bedømmelsen, og for mange vil en almindelig lithium-oplader stadig være en bedre løsning. Hvis du derimod skal til meget kolde egne, eller hvis du skal have en meget pålidelig energikilde, som du altid kan stole på, så er Bruntons Hydrogen Reactor et godt bud.
  5/10: IKKE DÅRLIGT – Udmærket produkt, men der mangler stadig noget, før vi får armene over hovedet.
 • JR Gear Insulated Traverse Core Mummy

  JR Gear Insulated Traverse Core Mummy

  Fredag, 04 Juli 2014

  Insulated Traverse Core Mummy er et underlag med høj isolering mod jordkulde, lav pakkevolumen, super god liggekomfort og rigtig solide materialer. Rigtig godt underlag til prisen, dog kunne Dry Pump 25 godt forbedres.
  7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
 • Asivik Duo 4

  Asivik Duo 4

  Torsdag, 26 juni 2014

  Asivik Duo 4 er perfekt til turen i Danmark. Specielt hvis man er en familie eller en mindre gruppe, vil man finde god plads i Duo 4 og samtidig få solid beskyttelse mod vejret.
  7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
 • Hilleberg Allak

  Hilleberg Allak

  Fredag, 20 juni 2014

  Et telt for feinschmeckeren, som går op i, at hver en detalje er gennemtænkt, og at materialerne er helt i top. Allak er et utroligt lækkert telt, som ikke rigtig har nogle begrænsninger for brug. Prisen er desværre ret høj, men med Hilleberg betaler man for at vide, at det er fuldstændig i orden og en god investering.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
 • Sherpa Kriti Tech Jacket

  Sherpa Kriti Tech Jacket

  Fredag, 13 juni 2014

  Sherpa Kriti Tech Jacket er en jakke for dig, der skal værnes mod vind og lette regnbyger, uanset om du skal til Kullen for at klatre eller cykle langs Vestkysten. Med sin tætte pasform og elasticitet gør den det ganske enkelt glimrende, samtidig med at den ser godt ud.
  7/10: OVER MIDDEL – Gennemarbejdet og lækkert. Det skal du nok blive glad for.
 • Savotta 906

  Savotta 906

  Mandag, 09 juni 2014

  Savotta 906 er en rigtig fed, men ekstremt anderledes rygsæk. Den er lavet vildt robust og er, så vidt jeg har erfaret, ikke til at slide op. Der er dog enkelte detaljer, specielt med spænderne, der gør den unødvendig besværlig i brug.
  6/10: GODKENDT – Det er sgu et godt produkt, men der er stadig plads til forbedringer.
 • Ecco Biom Ultra Quest

  Ecco Biom Ultra Quest

  Fredag, 30 maj 2014

  Ecco Biom Ultra Quest er en gennemarbejdet sko, som kan bruges til trail og lettere vandring. Foden får god støtte, og jeg har ikke følt behov for den ekstra stødabsorbering, der normalt er i sådanne sko. Skoen giver en god styring, selvom farten er høj, og terrænet er skiftende. Mønsteret på ydersålen er ikke det dybeste i forhold til andre på markedet, men man har alligevel fint greb på det meste underlag. Prisen er en smule høj i forhold til andre trailsko på markedet, men det er også tydeligt, at skoens kvalitet er i top, endda med et frisk design man har lyst til at gå i.
  8/10: KVALITET – Produktet fortjener applaus – her går du ikke galt i byen.
 • Optimus Vega

  Optimus Vega

  Onsdag, 28 maj 2014

  Der er ikke mange negative ting at sige om Optimus Vega. Den præsterer utrolig godt, og man får rigtig meget brænder i forhold til både vægt, volumen og pris. Den har en god brændstoføkonomi, en god kogetid og så er den utrolig stabil. Den egner sig bedst til de store gryder og pander, men kan også sagtens benyttes med de mindre. Brænderen er noget nær det nærmeste, man kommer det perfekte udendørskomfur.
  9/10: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.