Morgenmad: Skovgryde med æg

Ingredienser (4-5 pers.):

IMG_0381.jpg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 6357

Ingredienser (4-5 pers.):

  • 1 stk moskusgræskar (butternut squash)
  • En god omgang bacon (jeg har brugt, hvad der svarer til 3-4 pakker i retten på billedet)
  • 4-5 pølser (helst rå)
  • 2-3 løg
  • 4-6 fed hvidløg
  • En god slat frisk spinat
  • 4-5 æg
  • 2-3 avocado
  • 4 forårsløg

Skær en butternut squash i julienne (stave i tændstikstørrelse). Skær 2 løg og 4-6 fed hvidløg i skiver. Skær bacon ud i tern eller store grove stykker, hvis det er skivet bacon.

Skær pølserne (jeg har fundet en lamme-rosmarinpølse, der er virkelig lækker - den kan findes i brugsen) i skiver.

Rist løg og hvidløg på panden til det bliver en smule gennemsigtig.

Tilsæt derefter kødet og brun det.

Derefter hældes squash i gryden sammen med spinat. Rør det rundt, til spinaten er svundet godt ind.

Nu burde du have en nogenlunde fast masse. Lav en 4-6 fordybninger / reder og slå et æg ud i hver. Bag det hele i en dutch oven, til ægget er, som du kan lide det. Jeg er mest til næsten flydende æggeblomme.

Server det med et stykke ristet brød og top gryden med frisk avocado og forårsløg.

ikon hængelås

PRØV DANMARKS BEDSTE
OUTDOORFÆLLESSKAB

Opdag Verden Magasinet

Bliv medlem af Opdag Verden
fra 299 kr. om året.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede medlem?

Andre spændende artikler


Overlev med BS Christiansen

Overlev med BS Christiansen

6 forrygende vandreruter

6 forrygende vandreruter

Vandring under verdens højeste træer

Vandring under verdens højeste træer


© 2020 Opdag Verden ApS

Betalingskortlogoer
Tilmeld dig Opdag Verdens nyhedsbrev