Morgenmad: Skovgryde med æg

Ingredienser (4-5 pers.):

IMG_0381.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser (4-5 pers.):

  • 1 stk moskusgræskar (butternut squash)
  • En god omgang bacon (jeg har brugt, hvad der svarer til 3-4 pakker i retten på billedet)
  • 4-5 pølser (helst rå)
  • 2-3 løg
  • 4-6 fed hvidløg
  • En god slat frisk spinat
  • 4-5 æg
  • 2-3 avocado
  • 4 forårsløg

Skær en butternut squash i julienne (stave i tændstikstørrelse). Skær 2 løg og 4-6 fed hvidløg i skiver. Skær bacon ud i tern eller store grove stykker, hvis det er skivet bacon.

Skær pølserne (jeg har fundet en lamme-rosmarinpølse, der er virkelig lækker - den kan findes i brugsen) i skiver.

Rist løg og hvidløg på panden til det bliver en smule gennemsigtig.

Tilsæt derefter kødet og brun det.

Derefter hældes squash i gryden sammen med spinat. Rør det rundt, til spinaten er svundet godt ind.

Nu burde du have en nogenlunde fast masse. Lav en 4-6 fordybninger / reder og slå et æg ud i hver. Bag det hele i en dutch oven, til ægget er, som du kan lide det. Jeg er mest til næsten flydende æggeblomme.

Server det med et stykke ristet brød og top gryden med frisk avocado og forårsløg.

Læs denne artikel

OG ALLE ANDRE ARTIKLER
FRA KR. 29 OM MDR.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


3 britiske langtravere

3 britiske langtravere

Vandrekort over hele verden

Vandrekort over hele verden

Naturperle i Kattegat

Naturperle i Kattegat

Log ind