Ingredienser (4-5 pers.):
Ingredienser (4-5 pers.):
Skær en butternut squash i julienne (stave i tændstikstørrelse). Skær 2 løg og 4-6 fed hvidløg i skiver. Skær bacon ud i tern eller store grove stykker, hvis det er skivet bacon.
Skær pølserne (jeg har fundet en lamme-rosmarinpølse, der er virkelig lækker - den kan findes i brugsen) i skiver.
Rist løg og hvidløg på panden til det bliver en smule gennemsigtig.
Tilsæt derefter kødet og brun det.
Derefter hældes squash i gryden sammen med spinat. Rør det rundt, til spinaten er svundet godt ind.
Nu burde du have en nogenlunde fast masse. Lav en 4-6 fordybninger / reder og slå et æg ud i hver. Bag det hele i en dutch oven, til ægget er, som du kan lide det. Jeg er mest til næsten flydende æggeblomme.
Server det med et stykke ristet brød og top gryden med frisk avocado og forårsløg.
Læs denne artikel gratis
Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.
Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.
Allerede eller tidligere medlem?
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...