Kan man spise støvbolde, og kan man lave is med smag af gylden kantarel?
Kan man spise støvbolde, og kan man lave is med smag af gylden kantarel?
Hvilken svamp smager næsten fuldstændig som kylling, når man tilbereder den?
Og hvordan laver man en hummersuppe uden at bruge skaldyr?
I den her bog giver kokken Niki Sjölund dig svar på disse spørgsmål, samtidig med at han opmuntrer dig til at gå ud i naturen og åbne øjnene for alle de fantastiske råvarer, der vokser vildt i vores skove, på enge og i bakker.
I ’Vilde svampe’ samler Niki 45 af sine favoritter og lærer dig, hvor du kan finde dem, hvordan de ser ud, hvilke kendetegn du skal se efter, og ikke mindst hvordan de smager. Du får også at vide, hvilke forvekslingsmuligheder der er, og hvordan du bedst renser, opbevarer og tilbereder svampene.
Bogen har klimakompenseret plastomslag, så den kan holde til at komme med ud i naturen på svampejagt.
Vilde svampe – Naturens bedste spisesvampe af Niki Sjölund. 192 sider. 249,95 kr. www.turbine.dk
Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner
Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.
Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.
Allerede eller tidligere medlem?
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...
© 2020 Opdag Verden ApS