Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.
Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.
Stormkøkkenet af Jesper Rais. Dreamlitt. 104 sider. 199 kr.
4 personer
Æblechutney
• 2 store madæbler
• 2 skalotteløg
• 1 dl lyse rosiner
• 1 spsk. honning
• 1 tsk. hvidvinseddike
• 1/2 dl vand
Friteret brie
• 250 g brie
• 1 dl rasp
• 1 æg
• 1 dl mel
• 2 dl neutral olie (fx vindruekerne eller raps)
Skær æblerne i tern. Halver løgene og skær dem i skiver. Vand, honning og
eddike koges op i en gryde. Tilsæt æbler, løg og rosiner, og kog væsken ved
lav varme, indtil æblerne er møre.
Del osten i fire lige store stykker. Paner osten i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge.
Varm panden op med rigeligt olie, og steg brien gylden på alle sider.
Læs denne artikel gratis
Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.
Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.
Allerede eller tidligere medlem?
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...