Stormkøkkenet

2 opskrifter fra ny bog

Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.

Stormkoekkenet-forside.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 11. apr 2022
Læst af: 8897

Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.

Stormkøkkenet af Jesper Rais. Dreamlitt. 104 sider. 199 kr.

 

Friteret brie

FRITERET BRIE MED ÆBLECHUTNEY

4 personer

Æblechutney
• 2 store madæbler
• 2 skalotteløg
• 1 dl lyse rosiner
• 1 spsk. honning
• 1 tsk. hvidvinseddike
• 1/2 dl vand

Friteret brie
• 250 g brie
• 1 dl rasp
• 1 æg
• 1 dl mel
• 2 dl neutral olie (fx vindruekerne eller raps)

Skær æblerne i tern. Halver løgene og skær dem i skiver. Vand, honning og
eddike koges op i en gryde. Tilsæt æbler, løg og rosiner, og kog væsken ved
lav varme, indtil æblerne er møre.

Del osten i fire lige store stykker. Paner osten i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge.
Varm panden op med rigeligt olie, og steg brien gylden på alle sider.

 

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Huevos Rancheros

HUEVOS RANCHEROS

4 personer

• 100 g stærk chorizopølse
• 1 løg
• 1 frisk chili
• 2 tomater
• 1 dåse kidneybønner
• 1 fed hvidløg
• Spidskommen
• 4 æg

Chorizoen steges af på panden. Tilsæt hakket løg, chili, tomater og bønner,
og lad det koge ind et par minutter. Smag til med spidskommen, salt og peber.
Lav nu fire små fordybninger i saucen, og slå æg ud direkte ned i fordybningerne.
Lad æggene koge med, til hviden har sat sig. Serveres med chilisauce og friskkværnet peber.

Direkte oversat betyder retten „Æg på ranch-style“, og det er lige, hvad det er.
En fantastisk morgenmad, nem og ligetil og med masser af smag og energi til
dagen!

Andre spændende artikler


Vandring til koalaer i Australien

Vandring til koalaer i Australien

4 Dagsture i Murcia

4 Dagsture i Murcia

DET GODE VANDREKØKKEN

DET GODE VANDREKØKKEN

Log ind