Stormkøkkenet

2 opskrifter fra ny bog

Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.

Stormkoekkenet-forside.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 11. apr 2022
Læst af: 9561

Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.

Stormkøkkenet af Jesper Rais. Dreamlitt. 104 sider. 199 kr.

 

Friteret brie

FRITERET BRIE MED ÆBLECHUTNEY

4 personer

Æblechutney
• 2 store madæbler
• 2 skalotteløg
• 1 dl lyse rosiner
• 1 spsk. honning
• 1 tsk. hvidvinseddike
• 1/2 dl vand

Friteret brie
• 250 g brie
• 1 dl rasp
• 1 æg
• 1 dl mel
• 2 dl neutral olie (fx vindruekerne eller raps)

Skær æblerne i tern. Halver løgene og skær dem i skiver. Vand, honning og
eddike koges op i en gryde. Tilsæt æbler, løg og rosiner, og kog væsken ved
lav varme, indtil æblerne er møre.

Del osten i fire lige store stykker. Paner osten i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge.
Varm panden op med rigeligt olie, og steg brien gylden på alle sider.

 

ikon hængelås

PRØV DANMARKS BEDSTE
OUTDOORFÆLLESSKAB

Opdag Verden Magasinet

Bliv medlem af Opdag Verden
fra 299 kr. om året.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede medlem?

Andre spændende artikler


GR 221

GR 221 "De tørre stens rute"

Find mad i naturen

Find mad i naturen

Grækenlands magiske Meteora

Grækenlands magiske Meteora

Tilmeld dig Opdag Verdens nyhedsbrev