Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.
Kogebogen 'Stormkøkkenet' indeholder 30 opskrifter, der er designet til at blive lavet på et stormkøkken. Bogen spænder fra lette opskrifter, der kan laves af stort set alle, nybegyndere som garvede naturbrugere, og til svære opskrifter, hvor man skal holde tungen lige i munden for at få alt til at gå op i en højere enhed, mens man svinger gryderne i den fri natur. Her er tre af opskrifterne, man finder i bogen.
Stormkøkkenet af Jesper Rais. Dreamlitt. 104 sider. 199 kr.
4 personer
Æblechutney
• 2 store madæbler
• 2 skalotteløg
• 1 dl lyse rosiner
• 1 spsk. honning
• 1 tsk. hvidvinseddike
• 1/2 dl vand
Friteret brie
• 250 g brie
• 1 dl rasp
• 1 æg
• 1 dl mel
• 2 dl neutral olie (fx vindruekerne eller raps)
Skær æblerne i tern. Halver løgene og skær dem i skiver. Vand, honning og
eddike koges op i en gryde. Tilsæt æbler, løg og rosiner, og kog væsken ved
lav varme, indtil æblerne er møre.
Del osten i fire lige store stykker. Paner osten i mel, æg og rasp i nævnte rækkefølge.
Varm panden op med rigeligt olie, og steg brien gylden på alle sider.
PRØV DANMARKS BEDSTE
OUTDOORFÆLLESSKAB
Bliv medlem af Opdag Verden
fra 299 kr. om året.
Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.
Allerede medlem?
Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.
Send os mail: Klik her...
© 2020 Opdag Verden ApS
Bliv inspireret og hold dig opdateret. Du får spændende artikler, aktuelle nyheder og eksklusive tilbud direkte i din indbakke.
Få indsigt i kommende aktiviteter, ture og foredrag med Opdag Verden – og få mulighed for at være blandt de første til at tilmelde dig.