Tørrede æbleringe med kanel

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1012.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 6142

Ingredienser

  • Æbler 
  • Stødt kanel (prøv evt. med vanilje eller chili i stedet)

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem derefter i tynde skiver på 1-2 millimeter. Brug et mandolinjern, hvis du har et. 
  • Læg æblerne i en skål, vend dem i kanel og spred dem ud over en bageplade / dehydratorplade.
  • Lad dem tørre i en dehydrator i ca. 2-4 timer ved 70 grader (alt efter hvor meget saft, der er i æblerne).

Tip
Jeg vil anbefale ’Pink Lady’-æbler, da de er supersaftige og søde. Prøv evt. at give dem et dyp i chokolade.

ikon hængelås

PRØV DANMARKS BEDSTE
OUTDOORFÆLLESSKAB

Opdag Verden Magasinet

Bliv medlem af Opdag Verden
fra 299 kr. om året.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede medlem?

Andre spændende artikler


Vandring: Tenerife på tværs

Vandring: Tenerife på tværs

En fodrejse på Balkan

En fodrejse på Balkan

10 tips til flodkryds i fjeldet

10 tips til flodkryds i fjeldet

Tilmeld dig Opdag Verdens nyhedsbrev