Du er her:
  • ARTIKLER
  • Tørrede æbleringe med kanel

Tørrede æbleringe med kanel

Snack til turen

Ingredienser

Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser

  • Æbler 
  • Stødt kanel (prøv evt. med vanilje eller chili i stedet)

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem derefter i tynde skiver på 1-2 millimeter. Brug et mandolinjern, hvis du har et. 
  • Læg æblerne i en skål, vend dem i kanel og spred dem ud over en bageplade / dehydratorplade.
  • Lad dem tørre i en dehydrator i ca. 2-4 timer ved 70 grader (alt efter hvor meget saft, der er i æblerne).

Tip
Jeg vil anbefale ’Pink Lady’-æbler, da de er supersaftige og søde. Prøv evt. at give dem et dyp i chokolade.

Læs denne artikel gratis

Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.

BASIS Medlemskab

Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.

Log ind, hvis du allerede har eller har haft et medlemskab


Opret ny profil

Ved oprettelse af dette medlemskab, accepterer du vores privatlivspolitik, og at opdagverden.dk gemmer dine informationer.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Vandring på Færøerne fra fast hytte

Vandring på Færøerne fra fast hytte

Vandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut

Vandring fra Kangerlussuaq til Sisimiut

Vandringer i Himalaya af Ole Ejnar Hansen – The Enlighted Yak

Vandringer i Himalaya af Ole Ejnar Hansen – The Enlighted Yak

Log ind