Tørrede æbleringe med kanel

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1012.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

Ingredienser

  • Æbler 
  • Stødt kanel (prøv evt. med vanilje eller chili i stedet)

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem derefter i tynde skiver på 1-2 millimeter. Brug et mandolinjern, hvis du har et. 
  • Læg æblerne i en skål, vend dem i kanel og spred dem ud over en bageplade / dehydratorplade.
  • Lad dem tørre i en dehydrator i ca. 2-4 timer ved 70 grader (alt efter hvor meget saft, der er i æblerne).

Tip
Jeg vil anbefale ’Pink Lady’-æbler, da de er supersaftige og søde. Prøv evt. at give dem et dyp i chokolade.

Læs denne artikel

OG ALLE ANDRE ARTIKLER
FRA KR. 29 OM MDR.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Væk fra masserne på vandreruten Lollands Diger

Væk fra masserne på vandreruten Lollands Diger

Weekendvandring på Skjoldungestien

Weekendvandring på Skjoldungestien

Vandring i de østrigske Alper

Vandring i de østrigske Alper

Log ind