Du er her:

Tur-burger

Let & lækker

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

Det er fredag, og du kommer alligevel lidt sent af sted og vandrer måske kun et par timer eller tre, inden der skal spises aftensmad.

Jeg plejer lige at fryse nogle vakuumpakkede hakkebøffer, så de er klar til at smide i rygsækken, inden jeg smutter hjemmefra. Så holder de sig fint til om aftenen.

Ingredienser (til én burger)

  • 1 hakkebøf
  • 1 burgerbolle (den grove krydderbolle er undervurderet som burgerbolle)
  • Syltede løg eller agurker (kan også bruges til frokosten)
  • Mayo pakket i portionspose
  • BBQ-sovs pakket i portionspose/miniflaske
  • Salat (hvis man er til den slags)
  • Svampe (pluk dem derude, hvis du kan)
  • Et kvart til et halvt løg skåret i tynde skiver
  • Ost (tag lidt af den hårde ost, du alligevel har med til frokosten)

Fremgangsmåde
Du ved det jo godt, men her kommer den lige alligevel: Rist brødet og smør mayo på underbollen. Derefter salat og stegt bøf med ost på toppen. Lidt BBQ-sovs hældes over. Så kommer løg, svampe og den ‘syltede’ top. Smør resten af BBQ-sovsen på topbollen og smid låget på.

Bon appetit!

Læs denne artikel gratis

Få et Basismedlemskab og
læs alle artikler og
få E-posten helt gratis.

BASIS Medlemskab

Indtast dine oplysninger herunder for at tilmelde dig BASIS Medlemskab.

Log ind, hvis du allerede har eller har haft et medlemskab


Opret ny profil

Ved oprettelse af dette medlemskab, accepterer du vores privatlivspolitik, og at opdagverden.dk gemmer dine informationer.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Når naturen kalder - hvad er reglerne?

Når naturen kalder - hvad er reglerne?

175 møder med Alaskas konge: Grizzlybjørnen

175 møder med Alaskas konge: Grizzlybjørnen

4 engelske podcasts

4 engelske podcasts

Log ind