Tur-burger

Let & lækker

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

DSC07346.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

Det er fredag, og du kommer alligevel lidt sent af sted og vandrer måske kun et par timer eller tre, inden der skal spises aftensmad.

Jeg plejer lige at fryse nogle vakuumpakkede hakkebøffer, så de er klar til at smide i rygsækken, inden jeg smutter hjemmefra. Så holder de sig fint til om aftenen.

Ingredienser (til én burger)

  • 1 hakkebøf
  • 1 burgerbolle (den grove krydderbolle er undervurderet som burgerbolle)
  • Syltede løg eller agurker (kan også bruges til frokosten)
  • Mayo pakket i portionspose
  • BBQ-sovs pakket i portionspose/miniflaske
  • Salat (hvis man er til den slags)
  • Svampe (pluk dem derude, hvis du kan)
  • Et kvart til et halvt løg skåret i tynde skiver
  • Ost (tag lidt af den hårde ost, du alligevel har med til frokosten)

Fremgangsmåde
Du ved det jo godt, men her kommer den lige alligevel: Rist brødet og smør mayo på underbollen. Derefter salat og stegt bøf med ost på toppen. Lidt BBQ-sovs hældes over. Så kommer løg, svampe og den ‘syltede’ top. Smør resten af BBQ-sovsen på topbollen og smid låget på.

Bon appetit!

Læs denne artikel

OG ALLE ANDRE ARTIKLER
FRA KR. 29 OM MDR.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


TEMA: Kniv til turen

TEMA: Kniv til turen

Vandring og svensk vildmark på Bohusleden

Vandring og svensk vildmark på Bohusleden

Vandring i Lanin Nationalpark

Vandring i Lanin Nationalpark

Log ind