Du er her:

I kajak mellem Hundred Islands

Strandet på en øde ø


Filippinerne byder på masser af muligheder for outdoor-oplevelser. Foruden billedskønne risterrasser og trekkingstier på landets mange vulkaner er der uanede muligheder for kajakture. Vi smed et telt i en lejet kajak og padlede ud i Hundred Islands National Park.

”vores smil siger det hele; det her bliver godt.”

Som paddehatte i en skovbund skyder de 123 øer op i horisonten. Vandet har spist sig ind under øerne her i Hundred Island National Park, så de rent faktisk ligner enorme svampe, der skyder op over vandet.

Vi er på vej i en af de lokale både, bangka, med vores lejede tomandskajak hængende på den ene side. Motoren skaber et overdøvende lydinferno, der gør det umuligt at tale sammen. Men vores smil siger det hele; det her bliver godt.

Vi styrer direkte mod en af de få øer, som rent faktisk har en sandstrand, og hvor det derfor er muligt at komme ind på land. Motoren slukkes, så vi nu kun kan høre bangkaen, der glider gennem vandet. Det giver et ryk i båden, da den støder på grund i sandet. Vi lænser kajakken og slæber vores grej ind på stranden.

”Welcome to Hundred Islands," siger en af bådførerne, inden vi aftaler at blive hentet her igen godt halvandet døgn senere.

Vi er blevet sat af på Govenor Island, hvor man som det eneste sted i hele nationalparken kan købe drikkevarer og snacks. Det er også her mange af dagstursturisterne bliver losset af, så de kan nyde deres madpakke, inden de sejles tilbage til land.

Vores mål er dog at finde vores helt egen ø, hvor vi kan slå lejr for natten, og hvorfra vi kan nyde nationalparkens unikke natur i vores kajak. Så vi pakker hurtigt kajakken og padler videre.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind