Du er her:

Junglerafting i Nordthailand

Junglerafting i Nordthailand


Nordthailand er solidt placeret på det globale adventurekort. De jungledækkede dale danner den perfekte ramme for adrenalinpumpende eventyr på de brusende floder, som vrider sig gennem den ellers ufremkommelige regnskov.

”Er der nogen tigere her?” spørger min sidemand håbefuldt vores raftingguide, som sidder i enden af gummibåden og leder slagets gang. Vi vender os alle om for at høre, hvad vores tjekkede thaiguide vil svare. Han skuffer os ikke. 

”Selvfølgelig, en enkelt gang så jeg én inde på flodbredden.”
Vi drejer hovederne simultant mod flodbredden og kigger ind på den uigennemtrængelige grønne mur af jungle. Der mumles tilfredst. Sanserne er skærpet, og fra nu af bliver hvert eneste raslende blad betragtet som en potentiel tiger.

Vi flyder ned ad floden Pai, som snor sig gennem den frodige Mae Hong Son-provins, i det nordvestligste hjørne af Thailand. Næret af den årlige monsunregn skærer floden sig gennem det bjergrige terræn tæt på grænsen til Myanmar og ind i uvejsomme dale, hvor den tropiske jungle hersker.

Mens vi endnu var på land, fik vi udleveret redningsvest, hjelm, paddel og modtog en kort introduktion i kunsten at rafte – primært indøvelse af kommandoer og strenge instruktioner om, at enden af padlen ikke må slippes under nogen omstændigheder. Og så var vi ude i gummibåden.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind