Du er her:

Nordthailand


Chiang Mai er centrum for turismen i Nordthailand. Byen er især kendt for sit natmarked, der kan være ganske interessant. Sørg dog for at komme ind bag første række af boder, der mest handler med pakketurister.

Chiang Mais største attraktion er dog de mere end 300 gamle templer fra dengang byen var hovedstad i det selvstændige Lanna-rige. Mange kommer til Chiang Mai og forventer at finde en gammel by omringet af voldgrav og byporte. Byen er gammel og både voldgrav samt byporte er der endnu. Men Chiang Mai er i dag en både stor og larmende by.

Man skal dog ikke lade sig slå ud af førstehåndsindtrykket. Byen har rigtig meget at byde på.

En dag om ugen (ofte søndag) lukkes hovedgaden i Chiang Mai ned og bliver til et stort natmarked. Dette marked er langt sjovere end det kendte natmarked. Især pga. de mange små madboder, der stilles op i de mange tempelgårde langs vejen. Her er en fantastisk stemning, mens folk nuller rundt og gør, hvad thaier synes at elske mere end noget andet: spise.

Doi Suthep er Nordthailands mest kendte tempel. Det er også et af de flotteste med en storslået beliggenhed på et bjerg ca. 30 minutters uden for Chiang Mai.

Chiang Mai er også centrum for trekking og besøg hos stammefolkene i Nordthailand. Der er mange måde at gøre dette på. Med mere end 300 rejsebureauer i Chiang Mai er udbuddet enormt. Mange vælger dog at tage ud til nogle af de mindre byer uden for Chiang Mai og begynde trekket derfra. På den måde er der større chance for, at man ikke kommer til at dele sin landsbyoplevelse med grupper fra andre rejseselskaber.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind