Du er her:

Off the Beaten Track


Ofte hører man, at ‘Thailand er blevet for turistet’, eller at man skal til nabolandene for virkelig at opleve Asien. Udsagn som disse er oftest ytret af folk, der kun har besøgt stederne nævnt i afsnittet ’Populære attraktioner’. Rejser man alle andre steder hen i Thailand, vil der være meget langt mellem turisterne. Der vil også være langt mellem turistrestauranterne og backpackercaféerne.

Der vil være færre, der taler engelsk, hvilket gør rejser til disse destinationer en anelse mere besværlige. Til gengæld belønnes man i rigt mål med et indtryk af Thailand uden for turistsfæren, og man vil med garanti blive mødt overalt med den berømte thailandske gæstfrihed og thaiernes evige smil.

Det er naturligvis for omfattende at beskrive alle attraktioner i Thailand, hvorfor jeg har valgt at koncentrere mig om et par udvalgte alternativer til de mere etablerede destinationer:

 

Alternativer til Chiang Mai
Chiang Mai ser millioner af turister hvert år, og et af de uundgåelige spørgsmål i Bangkok er ’har du været i Chiang Mai endnu?’ Chiang Mai er alle tiders, men der er alternativer.

Er man f.eks. vild med templer kan vælge at besøge Wat Phra That Lampang Luang uden for Lampang som supplement til Doi Suthep. Beliggenheden er ikke helt så spektakulær, men templet er lige så flot og langt mindre turistet. Lampang er i sig selv en interessant og relativt uturistet thailandsk provinsby med en flot beliggenhed langs Mae Wang-floden. Der findes flere burmesiske templer i byen med nogle yderst sociale munke.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind