Du er her:

Vandring og bjergstammer i Thailand


Hvis eksotiske oplevelser som vandring i junglen, Den Gyldne Trekant og besøg hos spændende bjergstammer tænder rejselysten, så er den hyggelige by Chiang Rai i det nordlige Thailand et godt bud. Byen er et fint alternativ til populære Chiang Mai.

Chiang Rai er hovedstaden i provinsen af samme navn i det nordligste Thailand og skiller sig ud fra det sydlige Thailands smukke strande med en højde over havet på i gennemsnit 600 meter og med bjerge op til 1500 meter. Området er fyldt med smukke bjerglandskaber og brusende floder og er som skabt til at være aktiv og dase en uges tid eller mere. 

Byen Chiang Rai er udgangspunktet for at opleve et overflødighedshorn af smukke nationalparker, fascinerende bjergstammer og myriader af smukke Buddhist-templer.  Byen er et godt alternativ til byen Chiang Mai i nordvest, og selv om flere og flere rejsende får øjnene op for området, er der stadig mere ro og idyl end i Chiang Mai. Og bare rolig, der er også et par elefanter, man kan opleve junglen fra ryggen af.

Den mægtige Mekong-flod skærer provinsen af op til grænserne mod Laos og Burma/Myanmar i nord.  Her kan du besøge området, som kaldes den Gyldne Trekant, og se ind i de to lande på samme tid hen over Mekong-floden.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind