Du er her:

Te Araroa Trail: 4 måneder gennem New Zealand

Nydelse, fordybelse, nærvær


Lærke Stewart og Kristian Jager Nykrog brugte fire måneder på New Zealands længste vandrerute, den 3000 kilometer lange Te Araroa Trail. Her fandt de ud af, at de måtte ændre indstilling til turen og præstationen, hvis oplevelsen skulle være så god som muligt. Læs deres svar på vores spørgsmål her.

Hvordan forbereder man sig på at skulle gå så langt?

I modsætning til når vi normalt tager på vandretur, lavede vi ingen detailplanlægning af ruten. Det gjorde vi i stedet undervejs for en til to uger af gangen. Det syntes vi fungerede rigtigt godt.

Det ville have været ret uoverskueligt og tidskrævende at gøre dette arbejde hjemmefra, og meget af planlægningen ville også have været umulig, fordi vi ikke på forhånd kunne forestille os, hvor langt vi kunne vandre, hvor vi kunne købe mad, hvor vi kunne overnatte osv.

Der var selvfølgelig en masse planlægning med at få lavet kort og få fat i det rigtige udstyr. Undervejs testede vi udstyr, som vi stolede på kunne klare mosten, til Opdag Verden. Udstyret var nøje udvalgt til at blive udsat for stor slitage og til at fungere i al slags vejr – allerhelst til sidste kilometer

. Vores vigtigste kriterie var, at vi kunne stole på produktets holdbarhed, og dernæst gik vi efter at finde det lettest mulige udstyr, som var funktionelt i brug. Sidst, men ikke mindst, var vi fysisk klar. Vi forberedte os ikke ved at vandre herhjemme, men havde en god grundform fra regelmæssige løbeture og styrketræning.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind