tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Dykning blandt vrag og skildpadder, koraller og vulkanske undervandsformationer | Dykning | Opdag Verden

Dykning blandt vrag og skildpadder, koraller og vulkanske undervandsformationer

shutterstock_5464441---Reci.jpgBrasilien har masser af byde på for dykkere, hvad enten du for første gang oplever verdenen under vandet eller om du er en erfaren dykker med amsser af stempler

I passet. Vandet er varmt året rundt, koralrev er omgivet af eksotiske fisk, og der er delfiner, hvaler, skildpadder og hajer – alle i stort antal på grund af det fantastiske klima og strømmene i Atlanterhavet.

Recife og Olinda er kendte destinationer for vragdykkere, der udforsker de mere end 100 skibe, der i løbet af årene har lidt skibbrud i de varme vande.

Vragene stammer helt tilbage fra 1652, og er omgivet af et varieret dyreliv, der er nemt at se i det klare vand, der året rundt er ligger på en temperatur på omkring 25 grader.

Fernando de Noronha er en maritime nationalpark godt 300 kilometer ud for Brasiliens nordøstlige kyst. Utallige øer af vulkansk oprindelse præger området, der byder på sublim dykning, sandstrande og det mest alsidige undervandsliv i landet. Området er beskyttet og dyrelivet nemt at komme tæt på.

Der er vragdykning, koralrev og spektakulære vulkanske undervandsformationer, sjældne skildpaddearter på op til 300 kilo, barracuda, delfiner og fisk i alle farver.

Andre populære dykkerdestinationer er Maranhao, Ceará, Abrolhos, Salvador og Chapada. 

 

Skrevet af: Daniel Duvald, Skrevet Lørdag, 26 januar 2008, opdateret 28 november 2016, læsninger: 4915

Log ind

Log ind