Du er her:

Ninja i naturen


Forældre, børn og barnlige sjæle kan nu gå på opdagelse i naturens univers på www.naturninja.dk. Her kan man lære nye ting om naturen og få inspiration til at bruge den. På siden finder man over 100 inspirerende forslag til aktiviteter i og med naturen, der er temaer og links til events over det ganske land.”I Danmarks Naturfredningsforening har vi en vision om, at alle skal forbindes med naturen, og det gælder naturligvis også børn. Hvis de lærer naturen at kende fra en tidlig alder, vil de også være bedre til at passe på den, når de er voksne,” siger Ole Laursen, leder af Skoletjenesten i Danmarks Naturfredningsforening, som står bag hjemmesiden. De mener, at www.naturninja.dk er et godt sted at begynde, når børn skal blive fortrolige med den natur, som omgiver dem. ”Det er bevist, at naturoplevelser udvikler en sund krop, modvirker stress og fremmer læring. Der er også lavet undersøgelser, der viser, at børn i dag er meget mindre ude i naturen, end deres bedsteforældre var. Det vil vi lave om på,” siger Ole Laursen. Han fortæller desuden, at da det kom til hjemmesidens navn, faldt valget på Naturninja, fordi en ninja er frisk på nye ukendte udfordringer, og man samtidig ikke kan se det, hvis en ninja har været på besøg. ”Vi vil gerne lære børn, at man skal efterlade naturen, som man fandt den,” siger Ole Laursen.Sitet henvender sig til familier og tilbyder inspiration og guides til mange forskellige oplevelser med og i naturen: Der er noget, for dem der vil bevæge sig i naturen, smage på den, være kreativ, hjælpe den eller komme helt tæt på dyr og planter. Siden bliver desuden løbende opdateret nye og aktuelle artikler, opskrifter og guides, så der er altid noget nyt at gå på opdagelse i. Man kan også melde sig på et nyhedsbrev med ugentlig inspiration. Læs mere på www.naturninja.dk. 

For 1 krone kan du læse denne artikel

PRØV et Opdag Verden medlemskab i 30 dage for en krone, herefter
betaler du 29 kroner om måneden (uden binding)

Du får rabat i Eventyrsport og Friluftsland, læs magasinet hver anden måned,
medlemsture, foredrag og meget mere

Skrevet af: Redaktionen
Den 12. apr 2017
Senest opdateret den 19. feb 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind