Du er her:

Det koster en rejse til Korsika

Tre budgetter


Alle øerne i Middelhavet kan blive en fantastisk oplevelse, men vi har stillet skarpt på budgettet for en rejse til Korsika. Korsika er et paradis for vandrere - både for dem, der selv vil klare alt, for dem, som gerne vil have lidt styr på sagerne, og for dem, som ønsker en dygtig guide. Tre Budgetter Med rygsæk og uden planer Rejsetype: Hvis du selv vil stå for det hele, booker du kun dine flybilletter, og resten tager du undervejs. Du bor i telt, spiser campingmad og tager en bus rundt på øen. Din rejse varer ni dage, hvor du også tager på vandretur. Rejsen vil i alt koste dig omkring 5-6.000 kr. Transport:Du tager et fly fra København til Bastia/Poretta på Korsika, med et stop undervejs, der tur/retur koster fra 2500 kr., hvis du booker i god tid. Fra Bastia til Calvi kan du tage en bus, som koster godt 100 kr., og herfra til Calenzana, der er udgangspunktet for GR20, koster det omkring 50 kr. Hvis du vil leje en bil, koster det omkring 2000 kr. for en mindre bil i en uge. Overnatning:Campingpladser på Korsika koster omkring 140 kr. for to personer med et telt. Hvis du vil sove i en seng, er det muligt at finde et hotel fra 300 kr. for et dobbeltværelse. Ude på GR20 og andre steder i bjergene findes der refugier, hvor det koster omkring 80 kr. i en seng og 40 kr. i eget telt. Restauranter: Du kan tage rigtig turmad med eller købe ind i et supermarked, hvor priserne er omtrent de samme som i Danmark. Hvis du vil have en god, kulinarisk oplevelse på en hyggelig, lokal restaurant koster en menu omkring 100 - 200 kr. Aktiviteter: Korsika har flere forskellige trekkingture, og selv om GR20 er den mest berømte, er det også muligt at vandre både én dag eller et mindre antal dage på andre ruter. Det koster ikke noget i sig selv, men en god guidebog er altid en god idé. Tag f.eks. Gr20: Corsica - The High Level Route eller Corsica Trekking GR20 fra Trailblazer, som begge koster mellem 150 og 200 kr. Fri i faste rammer Rejsetype: Ønsket er en rejse, hvor alt fungerer efter planen, så du får mest muligt ud af din rejse. Du ønsker dog ikke at være en del af en gruppe og vil kun være sammen med partner, ven eller familie. Det meste, såsom hotelovernatninger, transport og ture, er booket hjemmefra. Du ønsker ikke en guide på turen og klarer dig med en bog eller anden god beskrivelse. Prisen bliver i alt: 8-10.000 kr. Transport:Du tager et direkte, hvilket gør det lidt dyrere, men sparer en masse tid og besvær. Prisen t/r til Korsika fra enten Kastrup eller Billund ligger på omkring 3.500 kr. De fleste af dine lokaltransporter er betalt hjemmefra, men der kan være enkelte strækninger, du selv skal sørge for. Overnatning:Alle hoteller og anden overnatning er bestilt og betalt hjemmefra. Du bor enten på mere simple hoteller eller på refugier. Der er ikke mange muligheder for at opgradere ude i bjergene, men hvis du gerne vil udvide din rejse, kan du for 500-1000 kr. få et lækkert dobbeltværelse. Restauranter:&nbs...

For 1 krone kan du læse denne artikel

PRØV et Opdag Verden medlemskab i 30 dage for en krone, herefter
betaler du 29 kroner om måneden (uden binding)

Du får rabat i Eventyrsport og Friluftsland, læs magasinet hver anden måned,
medlemsture, foredrag og meget mere

Den 20. jan 2015
Senest opdateret den 18. maj 2021

Andre spændende artikler


3 alpestier vi drømmer om

3 alpestier vi drømmer om

3 Alpeture fra hytte til hytte

3 Alpeture fra hytte til hytte

3 pilgrimsture

3 pilgrimsture

4 tinder for de fleste i Europa

4 tinder for de fleste i Europa

6 forrygende vandreruter

6 forrygende vandreruter

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind