Du er her:
  • Eventyr
  • Alastairs bedste eventyrbøger

Alastairs bedste eventyrbøger


The Worst Journey in the Wo
Det er altid interessant at høre, hvad eventyrere læser, og hvor de finder inspiration til deres ture. Her på redaktionen har vi netop haft fingrene i There Are Other Rivers af britiske Alastair Humphreys. 

Han er mest kendt for at popularisere konceptet Mikroeventyr, men har dog også andre eventyr på CV’et: En fire år lang cykeltur verden rundt, en rotur på tværs af Atlanten og en vandretur på 1600 kilometer gennem verdens største sandørken, ’The Empty Quarter’ på den Arabiske Halvø for at nævne et par stykker. 

Nu har han givet os et indblik i de bøger på hans reoler, som inspirerer ham. Og her finder man masser af gå på opdagelse i. Når det kommer til ekspeditioner i polare egne finder man klassikerne The Worst Journey in the World af Cherry Apsley Garrard og South: the Endurance Expedition af Ernest Shackleton samt den ikke helt så kendte Mad, Bad and Dangerous to Know af legendariske Ranulph Fiennes.

På bjergsiden finder vi klassikeren Annapurna af Maurice Herzog og den oversete, satiriske og hysterisk morsomme The Ascent of Rum Doodle af, W.E. Bowman. Nyklassikeren Walking the Amazon af Ed Stafford bringer læseren med gennem junglen, Tracks af Robyn Davidson går gennem Australiens ørken, A Voyage For Madmen af Peter Nichols handler om en nonstop jordomsejling, mens der på vandresiden er et par særdeles læsbare bøger i form af Wild af Cheryl Strayed og The Places in Between af Rory Stewart.

Du kan læse mere om Alastair på www.alastairhumphreys.com 

Skrevet af: Redaktionen
Den 04. mar 2018
Senest opdateret den 29. nov 2020
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind