Du er her:

Paris fester med strand og dans


Tag til Paris og smid dig på en sandstrand. Midt i den franske hovedstad. Fra nu og til den 21. august kan du sole dig ved rækker af palmer langs Seinen, træne muskler under Pont Neuf og ro i maskiner på flodbredden.Den årlige måned med parisisk strandfest, Paris Plages, er i gang. Tunge gravkøer og kreative hjerner har igen tryllet flodbredden et par steder langs byens flod, Seinen, om til den herligste sandstrand med palmer på række, liggestole og hængekøjer. Der er bordtennis, bordfodbold, petanque, minigolf, fægtning. Blandt andet. Nyd en drink ved en strandbar eller oplev Paris fra en kano. Eller tag en swing- og/eller salsadans under åben himmel ved flodbredden tæt på byens rådhus. Det kan du gøre morgen og aften. Det er bare nogle af de aktiviteter, Paris Plages byder på måneden igennem. Tonsvis af sand De normalt fyldte veje langs Seinen er lukket helt af for biler, busser og scootere. I år har man fyldt fire tons sand og hele herligheden har kostet to millioner Euro eller omkring 15 millioner kroner. Den midlertidige strand i byen har været en meget populær begivenhed siden 2002, og op mod fire millioner mennesker nyder den unikke kombination af sol, sand og storby. Det må være det mest overbevisende argument over for de kritikere, der siger, at man lige så godt kunne tage til promenaden i den sydfranske by, Nice, hvis man vil opleve strand og storby. Her foregår det: Voie Georges Pompidou (Paris 4), quais de Seine og quais de Loire (Paris 19). Bassin la Villette til Stalingrad - vandcykler, robåde, kanoer, flydende terrasse, pic-nic-område Læs mere om begivenheden (på engelsk) Læs hele programmet for strandfesten (på fransk) Læs også om vandring på Korsika, cykling fra Paris til Nice og få rejsetips på Opdag Verdens sider om Frankrig. {mosmodule module=Frankrig}

For 1 krone kan du læse denne artikel

PRØV et Opdag Verden medlemskab i 30 dage for en krone, herefter
betaler du 29 kroner om måneden (uden binding)

Du får rabat i Eventyrsport og Friluftsland, læs magasinet hver anden måned,
medlemsture, foredrag og meget mere

Skrevet af: Uffe Rasmussen
Den 25. jul 2008
Senest opdateret den 28. nov 2016
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind