Eventyrlige fortællinger til de unge

VildVidenBiografiserien Vild viden består af tre bøger om utrolige menneskers utrolige bedrifter. De er fortalt i børnehøjde og tager læseren med ud på verdenshavene og højt til vejrs i Himalaya.

På tværs af Stillehavet - Den utrolige historie om Thor Heyerdahl handler om den verdensberømte, norske opdagelsesrejsende og videnskabsmand, der vakte opsigt, da han i 1940’erne krydsede Stillehavet på en stor træflåde på den skaldte Kon-Tiki-ekspedition.

Først på Everest - Den utrolige historie om Sir Edmund Hillary handler om manden, der sammen med Tenzing Norgay, var den første i verden til at bestige Mount Everest, verdens højeste bjerg. Det gjorde ham til en af verdens mest berømte opdagelsesrejsende og eventyrere.

Alene jorden rundt - Den utrolige historie om Laura Dekker handler om den kun 16år hollandske pige, der sejlede alene rundt om jorden og blev den yngste nogensinde til at gennemføre den bedrift. Hendes fortælling er en historie fyldt med drama, drømme og hårdt slid for at nå det store mål.

Bøgerne henvender sig til nysgerrige og rejselystne børn på mellem 10 og 14 år, der gerne vil læse sande historier om eventyrlystne opdagelsesrejsende.

Hver af bøgerne er på 120 til 122 sider og koster 129.95 kr. stykket.

Forfatter Line Friis Frederiksen er medlem af Kvindelige Eventyreres klub, biolog og TV-vært

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Tirsdag, 11 September 2018, opdateret 11 September 2018, læsninger: 1982

Log ind

Log ind