Eventyr

Vil du have inspiration til dit næste eventyr? Læs artikler og nyheder om hundeslæde, tømmerflåde, safari og meget mere fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af tips til dit næste eventyr. Stil spørgsmål og få svar om din næste aktive rejse. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandre-, kajak, kanoture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Nostalgi: 3 x Kløvedal genudgivet

KlovedahlGyldendal har genudgivet tre af Troels Kløvedals klassiske bøger.

Bidevind og blåhvaler handler om, hvad der sker, når Nordkaperens besætning går i land og møder nye steder og mennesker i den store verden, mens Troels Kløvedal tager læseren med ud på sit livs drømmerejse i de polynesiske farvande i bogen Hvad sang sirenerne.

Togtet med Nordkaperen handler ikke kun om at sejle og dykke, men også om at gå i land i lange perioder, leve sig ind i kulturen og med den særlige kløvedalske åbenhed og glæde være sammen med og lære af nye mennesker og anderledes livsformer.

Endelig er Den tynde hud Troels Kløvedals erindringer om en barsk opvækst præget af forældrenes skilsmisse. Om faderen, der blev morfinist og kidnappede Troels og hans storesøster, hvilket endte i skudkamp med politiet. Om moderen, der blev nødt til at sende børnene i pleje for at kunne tage en uddannelse efter skilsmissen. Han fortæller også om alle de lykkelige stunder; bl.a. om familiens genforening, hans opdagelse af litteraturen efter i mange år ikke at have kunnet stave, om sit forhold til naturen, mødet med kærligheden og om det at blive far for første gang.

Bøgerne koster 99,95 kroner stykket

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Mandag, 07 maj 2018, opdateret 10 April 2018, læsninger: 1188

Log ind

Log ind