tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 ONLINE FOREDRAG: Everest Base Camp og Kilimanjaro trekking - Everest Base Camp og Kilimanjaro | Opdag Verden

ONLINE FOREDRAG: Everest Base Camp og Kilimanjaro trekking

kilimanjaro

Gratis Webinar den 3. nov. 2020, kl. 17.30

Sammen med Jysk Rejsebureau holder Opdag Verden et inspirerende Online-foredrag om to af verdens absolutte trekking klassikere.

Hør om, hvordan du kan forberede dig inden turen til Kilimanjaro, hvordan selve trekket er, og hvad rygsækken skal indeholde. Hør om selve ruten, overnatning, få et indblik i dag til dagprogrammet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs – og gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.

shutterstock 356143451
Trekket til Everest Base Camp er blandt de mest legendariske i verden – og det er der al mulig god grund til. Trekket fører nemlig én ind i hjertet af det højeste Himalaya, hvor man hurtigt glemmer udfordringer som iltfattig luft og kolde næser, når man bliver belønnet med enorme panoramaudsigter dag efter dag. 

Jan Marshall fra Jysk Rejsebureau har været på begge ture og fortæller om de uforglemmelige oplevelser.

Tid: 17.30

Varighed: Ca. en time

Sted: Online

KR. 0
0,- FOR IKKE-MEDLEMMER

Detaljer

Startdato 03-11-2020
Slutdato 03-11-2020
Tilmeldte: 6
Sted Online foredrag - Webinar
193

Log ind

Har du spørgsmål til ture og kurser?

jes 300

Ringer du for at få svar på spørgsmål om en tur du vil på, høre om en tur bliver til noget eller har spørgsmål til en tur du allerede er tilmeldt, så bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed. 

Jeg er den eneste der kan svare på tur-spørgsmål og det giver en lang svartid. Forvent at der godt kan gå 48 timer inden du får svar. 

Med venlig hilsen 

Jes, Opdag Verden

Send os mail
Klik her...

Log ind