tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 ONLINE FOREDRAG: Vandring på West Highland Way - Vandring på West Highland Way | Opdag Verden

ONLINE FOREDRAG: Vandring på West Highland Way

Få pladser tilbage

westhiglandway 1000

Gratis Webinar den 23. sep. 2020, kl. 19.30

Klik ind og hør om den Klassiske rute i det skotske Højland fra din egen sofa

West Highland Way er en fantastisk vandrerute, der snor sig gennem hjertet af det skotske højland. Kom og hør Jan Marshall fra Jysk Rejseburau, fortælle om turen, der starter i Inverarnan, hvor det skotske højland begynder, og går nordpå gennem noget af Skotlands flotteste natur til byen Fort William.

Ruten går på små skovstier, gamle militærveje, langs jernbanespor og stier, som tidligere blev brugt til at drive køer til nye græsgange. Undervejs kommer man forbi berømte steder som søen Loch Lomond, går over vildnisset Rannoch Moor og ind i historiske Glencoe, der også er kendt som hjertet af det skotske højland. Turen slutter i Fort Williams med en bestigning af Ben Nevis, Storbritanniens højeste bjerg på 1.344 meter.

Undervejs er der selvfølgelig også mødet med den skotske kultur og besøg i små hyggelige landsbyer, hvor man kan nyde en whisky foran pejsen.

Sted: Online

Tid: 19.30

Varighed: En time

KR. 0
0,- FOR IKKE-MEDLEMMER

Detaljer

Startdato 23-09-2020
Slutdato 23-09-2020
Tilmeldte: 151
Sted
Der er lukket for nye tilmeldinger
48

Har du spørgsmål til ture og kurser?

jes 300

Ringer du for at få svar på spørgsmål om en tur du vil på, høre om en tur bliver til noget eller har spørgsmål til en tur du allerede er tilmeldt, så bliver du nødt til at væbne dig med tålmodighed. 

Jeg er den eneste der kan svare på tur-spørgsmål og det giver en lang svartid. Forvent at der godt kan gå 48 timer inden du får svar. 

Med venlig hilsen 

Jes, Opdag Verden

Send os mail
Klik her...

Log ind