tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Genopdag naturen | Viden | Danmark | Opdag Verden

Genopdag naturen

natur forsideNatur er godt for både vores fysiske og psykiske helbred, men i det moderne samfund er vi alligevel kommet længere og længere væk fra den.

Mange lever i større byer, den vilde natur er mindre tilgængelig, og manglen på natur i vores hverdag kan være en af årsagerne til, at stress er blevet et af Danmarks og Vestens store folkesundhedsproblemer.

Naturvejleder og forsker Simon Høegmark og naturterapeut og sundhedskonsulent Sigurd Hartvig vil genskabe den forbindelse til naturen, som en travl og rationel hverdag har tilsidesat.

Forskning viser nemlig, at ophold i naturen kan fremme både vores fysiske og psykiske sundhed. Naturen virker beroligende på vores nervesystem, så ved at opholde os mere ude, kan vi slappe af og genopbygge os selv. Simon og Sigurd har gennem mange år hjulpet mennesker tilbage til livet efter livskriser og fortæller i bogen om naturens forunderlighed og særlige evne til at helbrede krop og sind.

Det naturterapeutiske indhold bliver bundet sammen og understøttet af kandidat i folkesundhedsvidenskab Jane Sørensens mangeårige arbejde inden for folkesundhed og hendes viden om naturcoaching.

Bogen bygger på viden fra naturterapi, evolutionspsykologi, naturvidenskab og det åndelige-spirituelle, der forklarer, hvorfor naturen har så stor betydning for os.

Bag det hele ligger et budskab om håb for fremtiden.

Vi er natur af Jane Sørensen, Sigurd Hartvig, Simon Høegmark. 216 sider. 249,95 kr. www.muusmann-forlag.dk

LÆS OGSÅ

Mange flere omtaler af bøger

Tags:

Bøger
Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Onsdag, 16 september 2020, opdateret 01 august 2020, læsninger: 1467

Log ind