Granola-bar

Med kokos, kirsebær og solsikkefrø

Granola-bar
Granola-baren er noget nær den perfekte tursnack. Den er lækker. Fyldt med hurtig energi. Let og nem at pakke. Vi har været i køkkenet og bagt en skøn en af slagsen.   Det skal du bruge 115 g havregryn 60 g mandler 30 ml kokosolie + en smule mere 55 g grofthakkede tørrede kirsebær 40 g revet kokos 40 g ristede, usaltede solsikkefrø 1 spsk. hørfrø ½ tsk. salt 100 g brun sukker 60 ml honning Sådan gør du Bland havregryn og mandler på en ovnplade med bagepapir og bag ved 205 grader, til de er gyldne. Cirka 10 minutter. Vend dem en enkelt gang undervejs. Lad havregryn og mandler køle ned på en tallerken og skru ovnen ned til 160 grader. Smør kokosolie på et ovnfast fad og dæk det med bagepapir, der går ud over kanterne. Smør kokosolie på...

læs denne artikel og 2.800 andre for kun 99 kroner om året, bliv medlem her
Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Tags:

Mad
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Fredag, 23 November 2018, opdateret 25 Oktober 2018, læsninger: 1684

Log ind

Ugens 10 mest læste om Vandring

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Ugens 10 mest læste artikler

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind