ILD – EVENTYRLIG MAD

Boguddrag + 6 opskrifter

ILD – EVENTYRLIG MAD
Røg, flammer, gløder. En rist, tung gryde eller jordovn. Der er masser af spændende, hyggelige måder at tilberede lækker mad over bål i naturen, og i en ny bog får læseren serveret 60 opskrifter på bålmad. Vi har fået lov at smugkigge og vise nogle af opskrifterne frem. Ild – Eventyrlig mad En stor bog fyldt med idéer til at lave spændende og eventyrlig mad over ild. Her foregår alt ved ilden. Rundt om ilden. I ilden. Over ilden. Med ilden. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere. Bogen er blevet til af tre kammerater, kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg samt fotografen Morten Kirckhoff, som over et år er taget ud på ture med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. Korte ture, lange ture – hvad der nu kan passe ind i en travl hverdag....

læs denne artikel og 2.800 andre for kun 99 kroner om året, bliv medlem her
Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Tags:

Bøger, Mad
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Lørdag, 30 November 2019, opdateret 02 December 2019, læsninger: 1035

Log ind

Find en artikel

Log ind