tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-SELV  i Jægersborg Hegn - København | Vandring | Opdag Verden

GÅ-SELV i Jægersborg Hegn - København

GÅ-SELV  i Jægersborg Hegn - København
SOM MEDLEM KAN DU DOWNLOADE PRINT-SELV VANDREKORT. Du går fra Skodsborg station direkte ind i skoven og følger fortrinsvis stierne i rundt i skoven. Undervejs krydser du Mølleåen, og du spiser frokost ved Raadvad, hvor der er mulighed for at få drikkevand tæt ved. Jægersborg Hegn er særligt udvalgt som en skov, hvor dyr og planter har den bedst mulige trivsel. Træerne får lov til at så sig selv, og skoven er flere steder meget tæt – her er en særlig ro på grund af de store gamle lærke-, ege- og bøgetræer. Du går blandt ynglende duehøge og kødædende planter, og på den rette årstid er her også mosebølle- og tranebær. Start og slut: Skodsborg station Distance: Ca. 15 km Download vandrekortet her...  
Bliv medlem af Opdag Verden og læs alle vores inspirerende artikler, udstyrstest og turtips.
Du får magasinet 6 gange om året, rabat på udstyr og masser af værdi i medlemskabet.
Læs om medlemskabet her

Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet Lørdag, 04 april 2020, opdateret 04 april 2020, læsninger: 365

Log ind

Gå-med med HAGLÖFS, Eventyrsport og Opdag Verden

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Vi deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at Gå-med er GRATIS FOR OPDAG VERDEN MEDLEMMER 

de tre logoer

Log ind