tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-SELV i Marselisborg skov - Århus | Vandring | Opdag Verden

GÅ-SELV i Marselisborg skov - Århus

GÅ-SELV i Marselisborg skov - Århus
SOM MEDLEM KAN DU DOWNLOADE PRINT-SELV VANDREKORT. Du går fra parkeringspladsen lige vest for lystbådehavnen og ned gennem Marselisborg Dyrehave mod Moesgaard, hvor du kan spise frokost, og der er mulighed for at få drikkevand. Du fortsætter lidt sydover mod Mariendal, hvorefter du går tilbage til Tangkrogen. Følger du havet først, går du tilbage inde i skoven. Marselisborgskovene lige syd for Århus er et flot skovbælte med tæt bøgeskov og stejle skrænter ud mod havet. Enkelte steder står flere hundrede år gamle bevaringsværdige bøge. Der er få skove i Danmark, hvor du får så kuperet terræn med dybe slugter og stejle skrænter at gå på tur i. Start og slut: Tangkrogen parkeringsplads Distance: Ca. 15 km Download vandrekortet her...  
Bliv medlem af Opdag Verden og læs alle vores inspirerende artikler, udstyrstest og turtips.
Du får magasinet 6 gange om året, rabat på udstyr og masser af værdi i medlemskabet.
Læs om medlemskabet her

Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet Lørdag, 04 april 2020, opdateret 04 april 2020, læsninger: 541

Log ind

Gå-med med HAGLÖFS, Eventyrsport og Opdag Verden

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Vi deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at Gå-med er GRATIS FOR OPDAG VERDEN MEDLEMMER 

de tre logoer

Log ind