tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-SELV på Grejsdalsstien - Vejle | Vandring | Opdag Verden

GÅ-SELV på Grejsdalsstien - Vejle

GÅ-SELV på Grejsdalsstien - Vejle
SOM MEDLEM KAN DU DOWNLOADE PRINT-SELV VANDREKORT. Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut. Området omkring ådalen er kuperet og byder på intime små stier med store udsigter. Her kan du blandt andet stifte bekendtskab med nogle af Danmarks få vilde avnbøg, og få sat fod på en lille del af Hærvejen. Et par gode vandrestøvler, eller sko, er en god idé til denne dagstur gennem skov og ådal.  Start: Jelling station Slut: Vejle by Distance: Ca. 15 km Download vandrekortet her...  
Bliv medlem af Opdag Verden og læs alle vores inspirerende artikler, udstyrstest og turtips.
Du får magasinet 6 gange om året, rabat på udstyr og masser af værdi i medlemskabet.
Læs om medlemskabet her

Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet Lørdag, 04 april 2020, opdateret 04 april 2020, læsninger: 356

Log ind

Gå-med med HAGLÖFS, Eventyrsport og Opdag Verden

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Vi deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at Gå-med er GRATIS FOR OPDAG VERDEN MEDLEMMER 

de tre logoer

Log ind