tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-SELV ved Himmelbjerget - Silkeborg | Vandring | Opdag Verden

GÅ-SELV ved Himmelbjerget - Silkeborg

GÅ-SELV ved Himmelbjerget - Silkeborg
SOM MEDLEM KAN DU DOWNLOADE PRINT-SELV VANDREKORT. Vandreturen fra Ry til Himmelbjerget fører dig gennem noget af Danmarks mest kendte natur. Variationen og højderne er i særklasse. Du vandrer helt til toppen og nyder udsigten under frokosten, inden du går nedad tilbage mod Ry. Området omkring Himmelbjerget er kuperet og byder på udsigter udover bakkerne, søerne og naturligvis til 'bjerget. Fra den 147 meter høje top er der en perfekt frokostudsigt, som du nyder, inden du vandrer retur. Du kommer altså til at gå lidt op og ned, og på forskelligt underlag, så brug f.eks. denne tur til at teste de nye vandrestave. Start og Slut: Ry station Distance: Ca. 15 km Download vandrekortet her...  
Bliv medlem af Opdag Verden og læs alle vores inspirerende artikler, udstyrstest og turtips.
Du får magasinet 6 gange om året, rabat på udstyr og masser af værdi i medlemskabet.
Læs om medlemskabet her

Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet Lørdag, 04 april 2020, opdateret 13 april 2020, læsninger: 353

Log ind

Gå-med med HAGLÖFS, Eventyrsport og Opdag Verden

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Vi deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at Gå-med er GRATIS FOR OPDAG VERDEN MEDLEMMER 

de tre logoer

Log ind