tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-SELV VED HORSENS FJORD - HORSENS | Vandring | Opdag Verden

GÅ-SELV VED HORSENS FJORD - HORSENS

GÅ-SELV VED HORSENS FJORD - HORSENS
SOM MEDLEM KAN DU DOWNLOADE PRINT-SELV VANDREKORT. Ruten går fra Husodde ad naturstien langs fjorden mod Haldrup Bæk. Et flot stræk på en fin vandresti. Herefter vender du ind i skoven og går tilbage sydover mellem trækronerne.  I området er der fundet redskaber tilbage fra stenalderens jægere, jernalderens bønder og middelalderens væbnere. Ude på turen forstår man, hvorfor området med det beskyttede vand og de små skove, godt beskyttet inde i fjorden, har tiltrukket folk – og stadig gør. Vi har lagt ruten lidt kortere end de øvrige Gå-selv ture, så den er nem at gå til, og samtidig kan man snildt forlænge turen med nogle kilometer i enderne, hvis man har mod på mere. Start og slut: På den store p-plads ved Husodde Strand Distance: Ca. 13 km...
Bliv medlem af Opdag Verden og læs alle vores inspirerende artikler, udstyrstest og turtips.
Du får magasinet 6 gange om året, rabat på udstyr og masser af værdi i medlemskabet.
Læs om medlemskabet her

Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet Lørdag, 04 april 2020, opdateret 04 april 2020, læsninger: 289

Log ind

Gå-med med HAGLÖFS, Eventyrsport og Opdag Verden

Haglöfs og Eventyrsport er medarrangør på Gå-med, fordi Haglöfs og Eventyrsport ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Vi deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at Gå-med er GRATIS FOR OPDAG VERDEN MEDLEMMER 

de tre logoer

Log ind