26.000 km rundt om Nordpolen

EventyrligishavsfaerdEventyrlig ishavsfærd er Anders Bilgrams historie om en ekspedition, der strakte sig over en periode på 10 år.

Han dykker ned i den eventyrlige rejse i åben jolle rundt om Nordpolen, hvor ekspeditionsdeltagerne kommer ind under huden på de arktiske folk, der lever i den barske, vilde natur langs Ishavets kyster.

Det er et univers af hjertevarme, bidende kulde og intens spænding. Møder med enestående kulturer, historier om forlis i det Østsibiriske Ishav og stærkt kammeratskab.

Ekspeditionsfolkene sejlede intet mindre end 26.000 kilometer, hvor rensdyrnomader og inuitter, islændinge og russere, canadiere og andet godtfolk hjalp og støttede deltagerne, når behovet var størst.

Bogen er en humoristisk og dramatisk fortælling dedikeret til Frederik Heilmann Lynge, som var med Anders Bilgram på hele sejladsen.

Eventyrlig ishavsfærd af Anders Bilgram. Forlag1.dk. 400 sider. 399,95 kr.

Tags:

Bøger
Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Mandag, 25 Februar 2019, opdateret 20 Januar 2019, læsninger: 815

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...