tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 3 nye vandreguider til Portugal | Vandring | Portugal | Opdag Verden

3 nye vandreguider til Portugal

Vandreguider portugal
Portugal ender ofte i skyggen af Spanien, når det kommer til vandreture i den del af Europa. Der er dog masser af fin vandring at komme efter på fastlandet og øerne langt ude i Atlanterhavet.

Cicerone har smidt tre nye guider til vandring i Portugal på gaden, og alle tre inviterer til destinationer, hvor man kan vandre året rundt; også når det bliver for koldt herhjemme, og sneen lægger sig over de højere bjerge i store dele af Europa.

Langs Algarvekysten kan man udforske kyststier med smukke klipper og fredelige stenstrande, vandre ind i landet og nyde skyggefulde skove og opleve traditionelle landsyer i Monchique-bjergene.

På Azorerne, de ni grønne øer langt ude i Atlanterhavet, finder man vandring på korte som lange stier, langturen GR1 og et sandt højdepunkt i form af Ponta do Pico; Portugals højeste bjerg. Der er vulkaner og formidabelt frodige landskaber, svimlende klippekyster, brusende vandfald og små havnebyer.

Rota Vicentina, også kendt som Fishermen’s Trail, snor sig 220 kilometer ned langs Atlanterhavet med mennesketomme sandstrande og dramatiske klipper, der forsvinder ned i bølgerne. Turen er inddelt i 12 etaper. I alle guidebøgerne finder du beskrivelser af ruter og etaper, praktiske oplysninger og baggrund.

www.cicerone.co.uk/portugal kan du læse mere om guidebøgerne.

 

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Torsdag, 31 oktober 2019, opdateret 28 december 2019, læsninger: 3978

Log ind

Find en artikel

Log ind