4 JAKKER TIL KOLDERE TIDER

Det er den tid på året, hvor det er ekstra vigtigt, at jakken kan holde dig varm og tør. Her er fire jakker, der yder god beskyttelse, når temperaturen (og eventuelt regnen) falder.

Jakkertilkulden.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 01. apr 2021
Læst af: 5645

Det er den tid på året, hvor det er ekstra vigtigt, at jakken kan holde dig varm og tør. Her er fire jakker, der yder god beskyttelse, når temperaturen (og eventuelt regnen) falder.

 


lille vardag anorak m 87008

Fjällräven Vardag Anorak: Velegnet til hverdag og tur
Fjällräven har lanceret en ny serie af klassiske anorakker, Bukser og sweatre til hverdagens eventyr. Vardag, som kollektionen hedder, har stærke rødder i firmaets filosofi om holdbarhed og bæredygtighed og er udviklet i bæredygtige materialer som G-1000 Eco og økologisk bomuld.

Vardag Anorak er en klassisk anorak i G-1000 Eco lavet af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Designet er enkelt med en hætte, mavelomme og håndlommer.

Den løse pasform er kombineret med en lang lynlås foran og en lynlås i siden, som gør det let at klæde sig på i flere lag og tage anorakken på eller af for bedre ventilation.

Anorakken kan bruges til en række aktiviteter hele året rundt – og så er den selvfølgelig også ganske velegnet til hverdag.

1.699 kr. 

Find anorakken i Eventyrsport


LILLE YbyNordskLiz kombi
Y by nordisk Liz: 3-i-1 fra ny spiller 
Synes du ikke umiddelbart, at du genkender mærket Y by nordisk, så er det måske fordi, at det er det ganske nye resultat af fusionen mellem dunspecialisten Yeti og danske nordisk, som blandt andet er kendt for deres meget lette telte.

Vi glæder og til at se, hvilke produkter der kommer ud af det, da de blandt andet lover dunprodukter i topkvalitet, der er direkte målrettet det skandinaviske klima, og hvor bæredygtighed bliver prioriteret.

Jakken her, Liz, er en 3-i-1 jakke, hvilket betyder, at den kan bruges på tre forskellige måder: Som en klassisk dunjakke for sig selv, som en tynd regnjakke for sig selv, eller som en kombination, så du er fuldt beskyttet mod såvel kulde som regn og blæst.

Jakken fås også i en herremodel ved navn Nao.

3.699 kr. 

Find jakken i Eventyrsport


Lille 6046944FG F20 2
Haglöfs Nordic Mimic Hoodie: Holdbar hybrid
Haglöfs kalder selv hættejakken her for den ultimative hybrid; den blander nemlig de vigtigste egenskaber fra en varm, isolerende jakke til for eksempel den kolde vandretur eller eventyret i de høje bjerge med det yderste beskyttende lag, der holder vind og regn ude.

Nordic Mimic Hoodie er fyldt med både Primaloft® Airgel og Mimic Platinum – en syntetisk isolering, der sørger for en jævn varmefordeling. Der er et holdbart, beskyttende skallag på hætte, skuldre og brystområder, som har fået en fluorcarbonfri DWR-imprægnering.

En af jakkens store styrker er, at den yder glimrende varme, selv hvis den bliver våd. Bevægeligheden får et nøk op ad med de strækbare sidepaneler, du kan åbne brystlommen med rygsækken på, og de faconsyede ærmer har elastiske manchetter og justerbar kant, så varmen ikke siver ud.

Vægten ligger på 438 gram.

2.100 kr. / www.haglofs.com 


lille MFDOJKEL FEATHERLITE
Montane Featherlite Down: Let dunjakke til alskens ture
Når kulden begynder at kradse, er der få ting så skønt som at finde dunjakken frem. Featherlite Down Jacket er en af den slags dunjakker, der kan pakkes sammen til at fylde minimalt og derfor er nem at hive med på alverdens ture, hvor man kan få brug for noget ekstra varme.

Jakken vejer 375 gram og er fyldt med 140 gram andedun med en fyldkraft på 750, som har fået en fluorcarbonfri behandling, så de er vandafvisende.

Dunene er RDS-certificerede, hvilket vil sige, at de lever op til de højeste miljøstandarder. Yderstoffet er lavet af 100% genanvendt ECO-nylon.

Jakken har en fuldlængde YKK-lynlås med stormflap, to håndlommer samt brystlomme med lynlåse. Hætten har plads til hjelm og kan rulles væk.

1.799 kr. / www.montane.com 

Andre spændende artikler


I apostlens tyrkiske fodspor

I apostlens tyrkiske fodspor

Sverige: Vandring i Lapland med børn

Sverige: Vandring i Lapland med børn

Trekking i Tadsjikistan

Trekking i Tadsjikistan