tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 5 forslag til mikroeventyr i det nære | Vandring | Danmark | Opdag Verden

5 forslag til mikroeventyr i det nære

Mikroeventyr
Små eventyr kan sagtens give store oplevelser. En weekendvandretur eller endda bare en enkelt overnatning i det fri på et nyt sted eller på en ny måde, kan give masser af krydderi til hverdagen. Her er fem forskellige former for mikroeventyr, der er nemme at komme på, uanset hvor du bor.

Gå en weekendtur på en af Danmarks fine stier. De er masser af stier landet rundt, og det skulle være til at finde en sti tæt på, hvor du bor.

Du kan finde en kyststi, vælge en strækning på en af de 10 klassiske danske ruter, og så kan du læse mere om, hvad du egentligt må i den danske natur.

Find et shelter, du aldrig har overnattet i og tag en overnatning i det fri. Hyggeligt, nemt og tørt, hvis det skulle finde på at regne. Find oversigt over sheltre i Danmark her. 

Overnat på en ny måde
Er du vant til at overnatte i telt, så prøv en overnatning i hængekøje, under tarp, eller under åben himmel, hvis vejrudsigten er til det. Det giver en anden oplevelse, end den du er vant til.

Læs mere om at vælge det rette telt til turen og find 17 gode råd til at overnatte i hængekøje

Tag i skoven på en hverdagsnat
Det behøver ikke kun være i weekenden, du tager på mikroeventyr. Hvad med at pakke rygsækken, inden du tager cyklen på arbejde og trampe ud i skoven, på heden til stranden, eller hvad du ellers har tæt på og tage en overnatning? Det giver lidt krydderi til hverdagen – og en god historie over frokost på arbejdet dagen efter.

Lav mad over bål i naturen
Bryd hverdagens rutiner og kom ud i naturen med en hyggelig gang madlavning over bål.

Læs mere om at tænde det gode bål, og find opskrifter til turmad – hvad med sprød pizza bagt over bål, tacos eller svampe-ølgryde på polenta

LÆS OGSÅ

Masser af inspiration til ture i Danmark  

Tags:

Danmark
Skrevet af: Tore Grønne / Foto: Volodymyr Martyniuk / www.shutterstok.com, Skrevet Tirsdag, 17 september 2019, opdateret 05 august 2020, læsninger: 8445

Log ind

Find en artikel

Log ind