tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Caribiens første langdistancevandrerute | Vandring | Rumænien | Opdag Verden

Caribiens første langdistancevandrerute

shutterstock 602109032Waitukubuli National Trail har næsten et årti på bagen, men det er stadig de færreste, der har hørt om den 185 kilometer lange vandresti – Caribiens første langdistancevandrerute, som man finder i Dominica (ikke at forveksle med Den Dominikanske Republik).

Det forsøger det lille land nu at gøre noget ved i form af et officielt og ganske gratis Trail Hiker’s Logbook and Passport, hvor man får stempler, som man gennemfører de forskellige etaper.

Mere interessant end selve logbogen er dog ruten, som giver mulighed for at opleve en vaskeægte tropeø fra vandrestierne.

Stien er inddelt i 14 etaper, der bringer én gennem alt fra jomfruelig regnskov over stejle bjergkamme til kogende vulkansøer. Og så er der selvfølgelig bugterne, strandene og vandene til at vaske vandresveden af kroppen.

Du kan læse meget mere om Waitukubuli National Trail på www.waitukubulitrail.com, hvor du også finder beskrivelser af de 14 etaper med blandt andet højdekurver og information om seværdigheder samt overnatningsmuligheder undervejs.

Foto: Joseph Thomas Photography / www.shutterstok.com

LÆS OGSÅ

Inspiration til mange flere vandreruter

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Onsdag, 01 januar 2020, opdateret 09 december 2019, læsninger: 4580

Log ind

Find en artikel

Log ind