tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Det bedste grej fra 2019 | Vandring | Opdag Verden

Det bedste grej fra 2019

BedsteUdstyr2019

Igen i år har Opdag Verdens trofaste testere bevæbnet sig med et bredt arsenal af udstyr, som de har taget med på tur. Her er de produkter, der i løbet af året rendte med de bedste bedømmelser.


10/10: PERFEKTION – Tak! Det bliver simpelthen ikke bedre end det her!
Der var tre produkter, der fik vores topkarakter i 2019:

Lundhags Ullto Merino Full Zip
Bedømmelsen: ”En gennemarbejdet og lækker fleece i et eminent materiale med de funktioner, man har brug for, og en god pasform. Ullto Merino Full Zip er en varm, blød fleece, som er helt enkel og funktionel, hvad end det er til hverdag i de kolde måneder eller på tur, hvor et godt og isolerende lag er altafgørende.”
Læs hele testen

TLT Sov -12
Bedømmelsen: ”Sov -12 er en del af TLT’s ”Flagship Collection”, og det må siges, at soveposen sagtens kan leve op til det fine stempel. Vi er meget begejstrede, og soveposen fortjener topkarakter, da alt går op i en højere enhed i forhold til kvalitet, egenskaber og pris.”
Læs hele testen 

Ledlenser ML6
Bedømmelsen: ”Der er ikke blevet glemt noget i den her lanterne. Funktionaliteten går til alt fra bilcamping til lejrlivet til fjeldturen. Den er nem at bruge, nem at transportere og vejer ikke meget. Batteriet har en god levetid og er miljøvenligt. Powerbankfunktionen gør bare et godt produkt endnu bedre.”
Læs hele testen


9: FORTRINLIGT – Wow, vi er imponeret over kvaliteten. Kan varmt anbefales.
Der var fem produkter, der løb med vores næstbedste karakter:

Nordisk Oppland 2 LW
Bedømmelsen: ”Et helt ideelt telt til fjeldture, hvor man vil spare på vægten uden at gå på kompromis med komfort og egenskaber.”
Læs hele testen

Lundhags Makke Pro Pants
Bedømmelsen: ”Makke Pro er gennemarbejdet i alt fra design og materialer til funktioner. Buksen er er udviklet til Skandinaviens klima og helt ideel i kolde, fugtige klimaer, hvor voks og membran kommer til sin ret.”
Læs hele testen

Helly Hansen Dromi Utility Pant
Bedømmelsen: ”Relativt simple bukser – på den gode måde – hvor man har de funktioner, der er essentielle, men ikke alt muligt ekstra som med tiden bare er i vejen, vejer og går ud over åndbarheden.”
Læs hele testen

TLT Ly Dome 2
Bedømmelsen: ”LY Dome 2 er telt, man føler sig hjemme i. Teltet er spækket med gode detaljer, funktioner og materialer, som giver et solidt og gennemarbejdet telt.”
Læs hele testen 

Sea to Summit Ether Light XT Insulated Air Sleeping Mat Regular
Bedømmelsen: ”Hvis jeg skulle vælge et underlag, som kan det meste, ud fra de mange jeg har prøvet, så ville det her ligge allerhøjst på listen.”
Læs hele testen

LÆS OGSÅ 

Alle tests fra 2019 (og længere tilbage)

Det bedste grej fra 2018

Guider til at vælge det rette udstyr

 

 

 

Tags:

Udstyr
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Mandag, 23 december 2019, opdateret 23 december 2019, læsninger: 7079

Log ind

Find en artikel

Log ind