tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Guide til de lange vandreture | Opdag Verden

Guide til de lange vandreture

GaaLangt
Er du en af de efterhånden mange, der drømmer om at gå langt? Om at vandre 200, 500, 800 eller mange tusinde kilometer? En vandring i uger eller måneder er et ambitiøst mål, som kan ændre dit liv, men som kræver forberedelse, hvis du vil have en chance for at nå målet.

Gå langt! kommer omkring alle aspekter i forberedelsen: fra den fysiske træning til den mentale, valg af udstyr, overblik over økonomien, fordele ved at gå alene eller med en makker, samt en grundig gennemgang af den optimale kost, så du har energi og kræfter til at komme hele vejen.

Bogen er skrevet af Gitte Holtze, som i 2018 gik den godt 4.200 kilometer lange Pacific Crest Trail fra Mexico til Canada og året efter den franske Camino på knapt 800 kilometer.

I bogen deler hun sine egne erfaringer fra de to lange vandreture, mens de faglige input inden for områderne fysiologi, psykologi og ernæring kommer fra henholdsvis en fysioterapeut, en mentalcoach og en sportsdiætist.

Bogen indeholder også en samtale med filosoffen Peter Tudvad, for vandring handler ikke bare om at gå, det handler også om, hvad det kan gøre for os mennesker på et eksistentielt plan.

I bogen er der også inspiration til 24 lange ruter rundt om i verden.

Gå langt! – En guide til dig, der er vild med at vandre af Gitte Holtze. 250 sider. www.forlagetmomenta.dk

LÆS OGSÅ

Artikel: 146 vilde dage på Paific Crest Trail

Ny bog om vild vandretur på 4.265 kilometer

Find mange flere bøger om vandring og eventyr

Tags:

Bøger
Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Onsdag, 15 april 2020, opdateret 16 marts 2020, læsninger: 3532

Log ind

Find en artikel

Log ind