Nostalgi: 3 x Kløvedal genudgivet

Gyldendal har genudgivet tre af Troels Kløvedals klassiske bøger.

Klovedahl.jpg
Skrevet af: Tore Grønne
Opdateret den 26. dec 2021
Læst af: 7131

Gyldendal har genudgivet tre af Troels Kløvedals klassiske bøger.

Bidevind og blåhvaler handler om, hvad der sker, når Nordkaperens besætning går i land og møder nye steder og mennesker i den store verden, mens Troels Kløvedal tager læseren med ud på sit livs drømmerejse i de polynesiske farvande i bogen Hvad sang sirenerne.

Togtet med Nordkaperen handler ikke kun om at sejle og dykke, men også om at gå i land i lange perioder, leve sig ind i kulturen og med den særlige kløvedalske åbenhed og glæde være sammen med og lære af nye mennesker og anderledes livsformer.

Endelig er Den tynde hud Troels Kløvedals erindringer om en barsk opvækst præget af forældrenes skilsmisse. Om faderen, der blev morfinist og kidnappede Troels og hans storesøster, hvilket endte i skudkamp med politiet. Om moderen, der blev nødt til at sende børnene i pleje for at kunne tage en uddannelse efter skilsmissen. Han fortæller også om alle de lykkelige stunder; bl.a. om familiens genforening, hans opdagelse af litteraturen efter i mange år ikke at have kunnet stave, om sit forhold til naturen, mødet med kærligheden og om det at blive far for første gang.

Bøgerne koster 99,95 kroner stykket

Andre spændende artikler


26.000 km rundt om Nordpolen

26.000 km rundt om Nordpolen

Ski & Sail i Nordnorge

Ski & Sail i Nordnorge

Trist nyt fra Ishavet

Trist nyt fra Ishavet

An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this