tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Ny cykelrute i Sydsverige | Cykling | Sverige | Opdag Verden

Ny cykelrute i Sydsverige

SydkustledenDer er godt nyt til alle, der elsker en tur i Sydsverige på cyklen. Der er nemlig blevet åbnet en ny 260 km lang national cykelrute lige på den anden side af sundet. Lige til at sætte ud på.

Den nye, sydsvenske cykelrute, Sydkustleden, går langs kysten og er asfalteret det meste af vejen. Den forbinder to andre nyere cykelruter – Sydostleden, som går fra Växjö til Simrishamn, med Kattegattleden, som strækker sig fra Helsingborg til Gøteborg. Tilsammen tilbyder de tre cykelruter 900 kilometer afmærkede cykelruter lang smuk, grøn kystlinje i Skåne

Man kan tage en pause fra tramperiet og solbade på smukke strande, opleve historiske og naturskønne omgivelser, nyde middage på lokale kroer og restauranter og udforske Malmø og Helsingborg undervejs. Eller besøge de hyggelige gamle danske byer Ystad og Simrishamn.

Alle de tre cykelruter slanger sig gennem skov og langs mark og er tydeligt afmærket, så det er nemt at følge ruten. De er desuden gode og trafiksikre at cykle på, og så er de tre vigtige cykel-årer altså nu forbundet, så en stor del af Skåne er dækket cykelmæssigt.

Læs mere på sydkustleden.se

Foto: Apelöga

LÆS OGSÅ

Masser af artikler om turcykling

Find masser af inspiration til vandre-, cykel-, kano- og kajakture i Sverige

Vinder: Europas bedste cykelrute

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Søndag, 30 juni 2019, opdateret 30 juni 2019, læsninger: 5922

Log ind

Find en artikel

Log ind