Kano

Er du vild med kano? På denne side finder du inspiration til din næste kanotur. Du kan læse masser af artikler om kano fra magasinet Opdag Verden. Du finder test og udstyr og masser af gode råd og tips til din næste kanotur. Få svar på dine spørgsmål om kano, kanoture og udstyr. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder bla. kanoture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Rejser med Karen og Dino i vildmarken

Ny bog af Erik B. Jørgensen

Rejserivildmarken
I dag udkommer Erik B. Jørgensens nye bog; Rejser med Karen og Dino i vildmarken, som er mere og andet end blot en rejsebog; det er også en guide til eventyrlystne fædre (eller mødre), der har lyst til større oplevelser end Randers Regnskov.

En guide med alt fra gode råd om gear til forslag til at imødegå krisesituationer. Bogen er skrevet med humor og indsigt - ikke mindst selvindsigt – og er rigt illustreret med fotos. Der er desuden masser af QR-koder, om linker til filmklip fra turene.

Forlaget skriver:

Karen var tre år gammel, da hendes far for første gang tog hende med på en 45 dage lang ekspedition i vildmarken. Hendes far, Erik B. Jørgensen, er tidligere jægersoldet. Og så er han eventyrer og helt på tryg grund, når han begiver sig ud i naturen. Derfor er der sjældent noget, der kommer bag på ham, når han er afsted.

Alligevel blev han overrasket på denne tur. Det kom bag på ham, at Karen klarede strabadserne fantastisk, at hun ikke savnede sin mor, og at hun mest brokkede sig over, at der ikke var slik, eller at hunden Dinos oppakning var lettere end hendes egen.

Det var ikke svært at have et barn med på eventyr.

Siden er det blevet til en række små og store ture, og Rejser med Dino og Karen i vildmarken er en bog om at rejse med børn, om at begive sig ud midt i naturen og om, at rejser kan være korte eller lange og nogle gange bare behøver at gå ud i den nærmeste skov. Eventyret ligger lige om hjørnet. Og så er det en bog om, hvordan man kommer tæt på sine børn ved at dele sig selv og det, man brænder for, med dem.

Rejser med Karen og Dino i vildmarken af Erik B. Jørgensen. Gyldendal. 224 sider. 299,95 kr.


Læs interview med Erik B. Jørgensen om den første tur, hvor han tog sin datter med ud i vildmarken i 45 dage

Læs interview med Erik B. Jørgensen om en 72 dage lang vandretur på tværs af Alaska 

Læs om Erik B. Jørgensens Ekspedition på Yukonfloden

 

Tags:

Bøger, Børn
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Tirsdag, 27 Februar 2018, opdateret 28 Februar 2018, læsninger: 2643

Log ind

Log ind

Cron Job Starts