tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 HANWAG ALTA BUNION - Lady - Opdag Verden
Du er her:

HANWAG ALTA BUNION - Lady


Hvis man skal gå meget, f.eks. på en vandretur, er det virkelig vigtigt for trivslen på og fornøjelsen af turen, at visse helt essentielle ting er i orden, og en af de vigtigste er fodtøjet. Og er du en af de mange, der har været så "heldig" at få en knyst ved storetå-leddet, ved du, hvor svært det er at finde et par vandrestøvler, der er til at holde ud at have på.

Tyske Hanwag har taget problemet op, og resultatet er bl.a. blevet denne støvle, hvor der simpelthen er lavet ekstra plads lige der, hvor skoen trykker - så at sige. Støvlen er desuden designet sådan, at der ikke er nogen søm lige ved storetåens grundled. På den måde skal man ikke først igennem den pinefulde og ind imellem umulige opgave at få blokket et par støvler ud, så de passer foden eller fødderne med knyst.

Bortset fra dette er Alta Bunion en helt almindelig vandrestøvle. Den er syet i TerraCare® Zero, som er nubuck garvet i Tyskland på en specielt miljøvenlig og CO2-n­eutral måde. Den er også foret med skind, blandt andet af den grund, at skind kan give sig i modsætning til f.eks. Gore-Tex®-membraner, så støvlen kan tilpasse sig foden. Skindet er garvet uden krom. Der er blød og behagelig polstring ved kanten.

Sålen har stødabsorbering og en afrundet hæl, som letter fodens rullen over terrænet. Ydersålen fra Vibram® hedder Endurance og er meget velegnet til lidt blødere underlag som græs os skovbund, men det skal naturligvis ikke afholde dig fra at gå andre steder. Alta Bunion ligger i Hanwags kategori B, men i den bløde ende. Det indebærer, at den er velegnet til vandring, men ikke ture, der indbefatter voldsomme blokmarker, klatring, bræer og den slags.

Detaljer:

  • Tilpasset fødder med knyster ved storetåen
  • TerraCare® Zero nubuck
  • Skindforing uden krom
  • Polstring ved kanten
  • Stødabsorbering
  • Varenummer: 083150103
  • Vægt: Ca. 670 gram pr. støvle i str. 7,5

SPAR 20% - tilbuddet udløber den 31/3 2021, eller sålænge lager haves.


HANWAG ALTA BUNION - Lady

Partnerkoden er kun tilgængelig for Plus medlemmer af Opdag Verden.

Pris: 1.999,-
Medlemspris: 1.599,-

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind