tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 Hanwag Tatra II Wide vandrestøvle - Opdag Verden
Du er her:

Hanwag Tatra II Wide vandrestøvle


Tatra II Wide er en virkelig lækker og robust herrevandrestøvle i klassisk stil. Den kommer fra det tyske mærke Hanwag, der har lavet fodtøj til friluftsfolket siden 1921 og derfor har en enorm mængde erfaring at trække på.

Støvlen hedder "Wide" til efternavn, og det betyder, at den er bredere i forfoden end Hanwags almindelige læst, som i parantes bemærket er forholdsvis smal. Støvlen har en støtte og stivhed, der gør den velegnet til langt de fleste typer vandring, også med stor rygsæk langt fra alfarvej.

Tatra II Wide er i topkvalitet, både når det drejer sig om materialer og forarbejdning. Den er i nubuck, som kommer fra garveriet Heinen i Tyskland. Her foregår tingene efter strenge, miljømæssige regler, og der bruges CO2-neutral energi.

Rigtig meget fortøj er foret med kunstmaterialer, men her er brugt det lækreste, bløde skind, som nærmest er umuligt at slide op - heller ikke på hælen. Brugen af skind giver støvler med en virkelig god åndbarhed. Du kan i høj grad selv vælge, hvor vandafvisende du vil have dine støvler ved at imprægnere dem mere eller mindre, enten med voks eller spray.

Skaftet har en god polstring, som mindsker risikoen for at få ømme ben ved støvlekanten, når vandresæsonen starter. Ved hæl og tå er der forstærkninger for at beskytte skindet mod skarpe sten og andre fjendligtsindede ting.

Tatra II Wide har løseøje i snøringen, så du kan have forskellig fasthed i snøringen på sål og fod. Der er også et øje i pløsen, som snørebåndet kan gå igennem og dermed holde pløsen på sin plads hele dagen.

Indersålen er løs, så du kan lufte den eller eventuelt skifte den ud med en specialsål, hvis du har brug for den slags. Den ligger over en kraftig sål med rigtig god støtte. Ydersålen er fra Vibram® og hedder AW Integral - en virkelig slidstærk gummisål med et kraftigt mønster, som holder dig på plads i terrænet.

Detaljer:

  • Ekstra plads ved forfoden
  • Nubuck, Terracare® Zero
  • Skindfor
  • Forstærkninger ved hæl og tå
  • Polstring i skaftet
  • Låseøjer
  • Øje i pløsen
  • Løs indlægssål
  • Kraftig ydersål fra Vibram®
  • Vægt: 1520 gram pr. par i str. 8

Varenummer: 0831801471

SPAR 20% - tilbuddet udløber den 31/3 2021, eller sålænge lager haves.

Hanwag Tatra II Wide vandrestøvle

Partnerkoden er kun tilgængelig for Plus medlemmer af Opdag Verden.

Pris: 2.199,-
Medlemspris: 1.759,-

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind