Du er her:

Friluftsland


Du får som medlem af Opdag Verden 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte varer i Friluftsland.

Skriv Rabatkoden, hvis du handler online eller fremvis dit medlemskort på telefonen til personalet, når du handler i Friluftslands butikker. 

Du downloader medlemskortet her: 

 

Info om Friluftsland

Friluftsland er en af Danmarks førende kæder på markedet for udstyr til friluftsliv i alle afskygninger. Friluftsland har mere end 40 år på bagen og har i dag butikker spredt ud over 10 butikker i det meste af Danmark.

I Friluftsland finder grej, udstyr og beklædning til en bred vifte af eventyr og ture i naturen, hvad enten det er vandreture, cykelture, kanoture, kajakture eller bjergbestigning. Her finder du alt frarygsække, soveposer, telte, underlag og kogegrej over bukser, støvler, jakker, undertøj, handsker og huer til diverse multiværksøjer, bålgrej, pandelamper, puls-ure og meget mere.

I Friluftsland finder du blandt andet produkter fra Fjällräven, Hilleberg, Icebreaker, Patagonia, The North Face, Osprey, Tierra, Primus, Arc’teryx, Marmot, Smartwool, Scarpa, Teva, Hanwag, Black Diamond, Darn Tough, Eagle Creek, Exped, Gregory, Grangers, Hanwag, Hestra, Jetboil, Kean, Klean Kanteen, Nordisk, Norrøna, Rab, Sherpa, Trangia, Tatonka og Victorinox.

Friluftsland har også deres eget brand; Frilufts.

Efter at have været privatejet siden 1980 blev Friluftsland i 2017 en del af Fenix Outdoor AB, som er børsnoteret i Stockholm, og også står bag Globetrotter i Tyskland og Naturkompaniet i Sverige samt et par velkendte skandinaviske friluftsmærker som Fjällräven, Hanwag og Primus.

Læs artikler som Opdag Verden har skrevet om Friluftsland:

 

Se produkter som forhandles i Friluftsland og som Opdag Verden har testet eller skrevet om her ...


Friluftsland

Partnerkoden er kun tilgængelig for Plus medlemmer af Opdag Verden.

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind