tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle (888) - Gå-med på Grejsdalsstien - Vejle | Opdag Verden

GÅ-MED på Grejsdalsstien - Vejle (888)

gaa med haglofs til ture

GÅ MED OPDAG VERDEN PÅ EN DAGSTUR gennem grejsdalen

Søndag den 13. september 2020

Vandreturen fra Jelling til Vejle går gennem noget af det flotteste og mest idylliske natur Danmark har at byde på. Ådalens høje skrænter danner, sammen med Brandbjerg Sønderskov, rammen for alle tiders dagstur i naturen, med mulighed for kulturelle indslag både ved start og slut.

Området omkring ådalen er kuperet og byder på intime små stier med store udsigter. Her kan du blandt andet stifte bekendtskab med nogle af Danmarks få vilde avnbøg, og få sat fod på en lille del af Hærvejen. Et par gode vandrestøvler, eller sko, er en god idé til denne dagstur gennem skov og ådal. Vi glæder os til at tage dig med på denne nye danske vandreklassiker.

Start: Kl. 10.30 ved Jelling station

Slut: Kl. senest 16 i Vejle by (passer med toget tilbage til Jelling station)

Distance: Ca. 15 km

Pris: Gratis for medlemmer. Ikke medlemmer betaler kr. 25.

Mangler du lige dét, der skal til for at komme ud med rygsækkene, få prøvet de nye vandrestøvler af eller bare nogle ligesindede at gå sammen med, så duk op til en gå med-tur, hvor du også kan møde med nogle af dem, du har været – eller skal – på tur med.

Sammen går vi korte dagsture i naturskønne områder tæt på de større byer. Én eller flere af Opdag Verdens turledere leder turen og er undervejs klar til at komme med gode råd, til alt lige fra hvordan du pakker og spænder din rygsæk bedst muligt, til hvilke ture der kunne være interessante for dig at gå med på i øvrigt.

Gå med og få gået vandrestøvlerne til, rygsækken spændt rigtigt og mød alle de andre Opdag Verden-læsere, der også brænder for at komme ud i naturen.


 

HAGLÖFS GÅR MED!

Haglöfs er medarrangør på Gå med- turene, fordi Haglöfs ligesom Opdag Verden ønsker at inspirere til at komme i gang med vandring og friluftsliv. Vi tror, at kun ved at bruge naturen, forstår vi at passe på naturen.

Haglöfs og Opdag Verden deler visionen om, at outdoorindustrien kan – og bør – være bæredygtig. I det seneste årti har bæredygtighed været kernen i Haglöfs arbejde, både når det kommer til produkterne, og når det kommer til måden, de bliver produceret på. 

Som de siger: ”Hvad nytter det at lade folk nyde naturen, hvis du ender med at sætte et permanent aftryk på klimaet?
Hvad nytter det at sørge for, at folk er komfortable, beskyttede og glade, hvis vi ikke kan sørge for, at det også er tilfældet for alle, der hjælper med at producere vores beklædning?”

Læs mere på www.haglofs.com

Ps. Haglöfs har for øvrigt sørget for, at gå med-turene
er GRATIS FOR MEDLEMMER.

de tre logoer bred

Detaljer

Startdato 13-09-2020
Slutdato 13-09-2020
Tilmeldte: 20
Pris pr. person Kr. 25
Der er lukket for nye tilmeldinger
Kr. 25 30

Log ind

Log ind